Recent Comments

Bimder Burs verdiği öğrencileriyle buluştu.


Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği 2014-2015 Eğitim Öğretim Döneminde burs verdiği öğrencileri ile buluştu.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde burs verdiği öğrencileri ile Bimder Kültür Merkezinde buluştu.

Bimder Kültür Merkezinde yatsı namazı sonrası yemek ikramı ile başlayan Bursiyer buluşmasında güzel anlar yaşandı. Bimder tarafından burs verilen ve Türkiye'nin değişik illlerinde eğitim görmekte olan 34 Öğrenci, eğitim hayatlarında gördükleri ve yaşadıklarını anlatarak Bimder'den istek ve önerilerini anlattılar.

Açıklamalarda bulunan Bimder yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür, "Bu yıl ilkini düzelediğimiz Bursiyer öğrencilerimiz sömestri buluşmasında öğrencilerimizle buluşarak fikir alışverişinde bulunduk.

Öğrencilerimiz sayesinde; Bursiyerlerimiz okudukları yerlerde gördükleri, ilçemizde ve derneğimizdeki eksikleri anlattıkları sayesinde görebildik. öğrencilerimize daha iyi hizmet edebilmek adına öğrencilerimizden öğrendiğimiz bilgiler ışığında yeni fikirler edindik.

Abi kardeş samimiyetinde gerçekleştirilen buluşma programında öğrencilerimiz okul yıllarında yaşadıklarını ve Bimder hakkında düşüncelerini bizlere anlattılar. Duygulu anlarda yaşadığımız program sonrasında öğrencilerimizinde istekleri doğrultusunda öğrencilerimizin çok olduğu illerde Bimder öğrenci evleri açmak için girişimlerde bulunma kararı aldık.

İnşallah ileriki günlerde Derneğimizin imkanları dahilinde bu projeleri hayata geçireceğiz. Bimder'e tüm imkanları ile desteklerini esirgemeyen yardımsever kardeşlerimize buradan bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Konya Ajansı : Yakup Çetin


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.