Recent Comments

Bozkır AK Gençlik’ten Bozkır Postası Gazetemize Ziyaret


​İki hafta önce Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanlığına taze kan olarak seçilen Durmuş Ali Yalçın ve bazı yönetim kurulu üyelerinin ilk ziyaretleri gazetemiz Bozkır Postası oldu.

Ak Parti Bozkır İlçe Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın ve beraberinde bulunan bazı Yönetim Kurulu Üyeleri Bozkır Postası Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulunurlarken, gazetemizin 27. Yılını da kutladılar.


Ziyarette Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve ekibine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın ve ekibi gazetemize yaptıkları ziyarette: "Bozkır Postası Gazetesi, Bozkırımız için önemli bir gazetedir. Sizleri yakından takip ediyoruz. Gazetenizin 27. Yılını da en kalbi duygularımızla kutluyor, daha nice nice 27. Yıllar diliyoruz" şeklinde ifadelerde bulundular.

Daha sonra başkan ve ekibi sözlerini sürdürürlerken: "Bizler gençlik teşkilatı olarak ilçemizde önemli faaliyetlere imza atma gayreti içinde olmamız için bu göreve geldik. Bozkır'da gençlerimiz arasında bağ olarak sosyal faaliyetlerimizi artıracağız. Amacımız bilinçli bir nesil yetiştirmektir. Bu noktada Başbakanımızdan aldığımız vizyon ile ekip olarak elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" diye konuştular.

Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz da, Başkan Durmuş Ali Yalçın ve ekibinin çalışmalarında başarı dileklerinde bulunurken, ilçemiz için ne yapılması gerektiğine dair bazı tavsiyelerde bulundu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.