Recent Comments

Bozkır İlçesi 2. El Minibüste Söz Sahibi


​Bozkır Konya ilçeleri içerisinde olduğu gibi, Türkiye'nin de 2. El Minibüs alım satımında kalbi haline gelmeye başladığı görülüyor.


İlçemizde bulunan galericiler sitesinde genelde transit minibüslerin satılık olduğunun yoğunluğu gözlerden kaçmıyor. Son yıllarda ilçemizde galericiliğin arttığı da görülürken, galericiler sitemizde araç alım-satımlarının ise genelde transit minibüslerden oluştuğu belirtiliyor. Böylece Bozkır Konya ilçeleri arasında olduğu gibi, Türkiye'nin de 2. el minibüs alım satımında kalbi haline gelmeye başladığı da görülüyor.

Bozkır neredeyse Türkiye'deki 2. el minibüs fiyatlarını belirleyen ilçe oldu. Bozkır'a Türkiye'nin her yerinden alıcı geliyor. Galericiler sitesinde galericilik yapan esnaflarımız: "Alım satımları Türkiye'nin her tarafından yapıyoruz. Onun için Bozkır'da çeşitli plakalardaki minibüsleri görmek mümkün. Yaz aylarına girerken ve okulların tatil olmasından sonra işlerde yoğunluk oluşuyor. Kışın biraz daha düşük oluyor. Herkesin bütçesine ve zevkine göre minibüs çeşitlerimiz bulunmaktadır. Türkiye'de minibüs pazarı denince akla ilk gelen yerler başka yerler oluyordu. Ama biz Bozkır'ı başka yerlerden öne geçirmeye başladık. İkinci el minibüs fiyatlarında Türkiye'nin çoğu yerlerinden bizleri arayıp bizlerden fiyat alırlar. Bir araç alıp veya satacaklarsa bizden fiyat alıp ona göre pazarlık yaparlar" dediler.

Bozkır Postası Gazetesi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.