Recent Comments

Bimder Bozkır’da Mevlid-i Şerif ve Çanakkale şehitlerini anma Gecesi Düzenlendi.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde hizmet veren kısa İsmi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çanakkale Zaferinin 100.yılı münasebetiyle 19 Mart 2015 Perşembe günü öğle namazından önce Bozkır Merkez Camisinde Öğle Namazı öncesi Mevlüd-i Şerif okuttu.

Bozkır İlçe Merkez Camide okunan Mevlid-i Şerif'in ardından Bozkır Belediyesi Yeni Düğün Salonunda saat 20.00'de Araştırmacı Yazar Abdullah Uçar'ın gerçekleştirdiği Çanakkale şehitlerini anma programı ile programa katılan yüzlerce gönle Çanakkale ruhu nakşedildi.

Bozkır ve ilçeye bağlı mahallelerden yoğun katılımın gerçekleştiği gecede program sonrası katılımcılara hoşaf ikram edildi.

Sitemize açıklamalarda bulunan Bimder dernek Başkanı Mehmet Görür, "Çanakkale şehitlerini anma programımıza katılan Çanakkale ruhunu sinelerinde taşıyan Bozkırlı kardeşlerimize teşekkür ederim.

Düzenlediğimiz her organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Bozkırlı kardeşlerimiz var olduğu sürece Derneğimiz Bimder Bozkır'ın maneviyat pınarlarını besleyecek böylesi programlara her zaman yapmayı görev bilecektir" dedi 



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.