Recent Comments

Bozkır Ülkü Ocakları "Çanakkale Destanı" Gecesi Düzenledi.


​Bozkır Ülkü Ocakları'nın organize ettiği Çanakkale Destanı konulu konferans dün gece Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Programa tüm Şehitler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Kuran'i Kerim ve duadan sonra kürsüye Bozkır Ülkü Ocakları başkanı Sadettin Saygı geldi, güne ve gündeme özel konuşmalarını ve değerlendirmelerini yaptıktan sonra, Çanakkalede Şehadet şerbetini içmiş Bozkırlı Şehitlerle ilgili slayt gösterisine geçildi çok genç yaşlardaki onlarca şehidn isimlerini slayt gösterisinde izleyenlerin duygulanması ve göz yaşlarına hakim olamaması gözlemlendi.

Bozkır Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı tarafından Çanakkale konulu tiyatro gösterisi sonrası Eğitimci yazar Abdullah Topaç katılımcılara Çanakkale Destanının yaşanış süreçlerini ve Asker hatıratlarını anlattı.

Bozkır Ülkü Ocakları'nın organize ettiği geceye Konya Ülkü Ocakları İl Ocak başkanı Murat Çelik ve yönetimi, Bozkır Milliyetçi Hariket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu ve yönetimi, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse,Türk eğitimsen Bozkır Şube Başkanı Fatih Erkan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.