Recent Comments

İLÇEMİZDE EVİNDE HASTA ZİYARETİ UYGULAMASINDA DOLANDIRICILIK GİRİŞİMİ

Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU' nun  ve Halk Sağlığı Konya İl Müdürlüğümüzün talimatıyla İlçemizde yürütülen Evde Hasta Ziyareti Anketinde İlçemiz 112 Acil Yardım Ambulanslarından ve Aile Hekimlerinden hizmet alan vatandaşlarımızın aldıkları hizmetle alakalı memnuniyet, eksiklikler, görüş ve temenniler konusunda bir çalışma yürütülmektedir.

Bu birimlerden hizmet alan vatandaşlarımız Bozkır İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından önce telefonla aranılarak evde ziyaret için müsaade istenmekte uygunlarsa evde ziyaret gerçekleştirilmektedir. Uygun olmayan vatandaşlarımız bizzat Sağlık Ocağına gelerek anketimize katılmak suretiyle görüşlerini bildirmektedir.


Bu konu ile alakalı kötü niyetli kişiler vatandaşları rastgele arayarak hizmetle ilgili parasal borçlarının olduğunu verdikleri hesap numarasına para yatırmaları gerektiğini ödeme yapmazlarsa hizmet alımında 112 birimimizin veya Aile hekimlerimizin belgelerini kast ederek belgeleri Avukata veririz gibi tehditlerle DOLANDIRICILIK yapmaya çalışmaktadırlar.

Halkımızın bu tür kişilere rağbet etmemesi ve yanlış anlamaların önüne geçilmesi bakımından BOZKIR İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ veya BOZKIR TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ 'nden aradıklarını söyleyen kişilere isim sormaları ve eğer mümkünse anket çalışmalarını bizzat Müdürlüğümüzün ve Toplum Sağlığı Merkezimizin bulunduğu Merkez Sağlık Ocağına gelerek katılmaları yanlış anlaşılmaları ve maddi-manevi zararları önlemeye yardımcı olacaktır.

Vatandaşlarımızın bu konuya göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür ederiz

Dr. AHMET SAHAR
İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.