Recent Comments

‘Türkiye’nin onarılmaya ihtiyacı var’


​MHP Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. "Türkiye'nin onarılmaya ihtiyacı var" diyen Ayhan MHP milletvekili olması halinde yapacaklarını teşkilatlara ve vatandaşlara anlatıyor.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili A.Adayı Halil Ayhan, ilçelerdeki teşkilat ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ayhan, Akören, Bozkır, Taşkent, Hadim ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ayhan'ı burada MHP İlçe Başkanları ve teşkilatları ağırladı. Türkiye'nin bir çok konuda yıprandığını, günlük politikalarla temellerinin sarsıldığına dikkat çeken Ayhan, Türkiye'nin onarılması gerektiğine dikkat çekti. Bunu da ancak Milliyetçi Hareket Partisi'nin gerçekleştirebileceğini belirten Ayhan, "Türkiye ekonomide, dış politikada, terör konusunda, milli birlik ve beraberlik konularında büyük yaralar aldı. 

Ekonomi iyi diyerek insanlar kandırıldı. Halbuki insanlar kredi ve kredi kartına mahkum edilerek borç batağına saplandı. Türkiye'nin üniter yapısı zedelendi. Dış politikada Ortadoğu'nun lideri olduk diyerek vatandaş kandırıldı ancak Türkiye dış politikada komik durumlara düştü. Daha bir sürü konuda Türkiye ağır yaralar aldı. Bu yaralara da ancak Milliyetçi – Ülkücü hareket mehlem olacak, biz de bu yaraları sarmak için genç yaşta fedakarlık göstererek bu yolda çaba harcayacağız." dedi. İnsanların kandırıldığını bunun da medya yolu ile yapıldığını belirten Ayhan, "medya bugün 4. Gün. İnsanlara sabahtan akşama kadar yalan yanlış bilgiler pompalanıyor. İktidar dindar nesil yetiştirmekten bahsediyor ancak televizyonlarda ahlaksızlıklar diz boyu. Milletimiz dezenformasyona uğratılıyor. Çocuklarımızın geleceği tehlike altında. Bunların hepsine dur demek için yola çıktık. İnşallah Milliyetçi – Ülkücü hareket bunlara dur diyecek, 

Türkiye yeniden milli ve manevi yapısıyla inşa edilecek." diye konuştu. Akören, Hadim, Taşkent ve Bozkır MHP İlçe Başkanları da Ayhan'a çıktığı bu yolda başarılar diledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.