Recent Comments

Belediye Parke taşı döşemelerine hızla devam ediyor


​Bozkır Belediyesi 2015 Yılında da parke taşı döşemelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bozkır Belediye Başkanı, çalışmaları yerinde takip edip, tüm vatandaşların istek temennisi doğrultusunda çalışmaları yürütüyor.

Bozkır Belediyesinin 2015 yılı itibariyle parke taşı döşemesindeki hedefinin 2014 yılındaki 52 bin m² den bir hayli fazla olacağını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Gün, "2014 yılında 52 bin metre kare parkı döşemesi yapmıştık. Bu yıl itibariyle ilçe merkezinde ve tüm mahallelerimizde parke taşı döşemelerini hızlandıracağız. Çalışmalarımız, hava şartlarının elverişli olmasıyla birlikte tüm hızıyla devam edecek. Çünkü biz Bozkır'ın merkez ilçe olmasını istiyoruz. Çalışmalarımızı ve projelerimizi bu yönde yapıyoruz. 
Mahallelerdeki sorunların istişare toplantısının ardından çalışmalara başladık.

Mahalle istişare toplantılarında birim müdürleriyle birlikte mahalle muhtarlarımızın önemle belirttikleri sorunlara göre değerlendirmeler yaptıklarını söyleyen Başkan Gün, "mahallelerde sorunların istişare toplantılarında mahalle muhtarlarımız sorunlarını bizlere iletip, sorunları yerinde görmüştük ve notlarımızı almıştık. Artık aldığımız notları faaliyete geçirmeye başladık. Kış mevsimine kadar bu sorunların giderilmesi için çalışmalarımı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. 2016 yılına girdiğimizde artık 2015 yılından kalan sorunlarımız kalmayacak. Her şeyi planlı ve programlı şekilde istişare ederek yapıyoruz. Çünkü Peygamber Efendimizin sünneti olan istişarelerle bu şehri birlikte yöneteceğiz." Şeklinde konuştu.
15-20 güne kadar yayla yollarımızı açıyoruz.
Başkan Gün, "havaların ısınmasıyla birlikte yayla yollarımızı açmaya başlıyoruz. Yayla yollarımızın açılmasının yanında yollarımızın, greyderli ve malzemeli bakımlarını yapacağız. Bunun için planlama yapıyoruz. Bozkır için yaylarımız, hem hayvansal yetiştiricilik bakımından hem de yayla turizmi bakımından önemli bir yere sahiptir. Bu önemin farkındayız ve çalışmalarımızı bu çerçevede yürüteceğiz."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.