Recent Comments

Bozkır İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı


​Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in veladetinin 1444. Yıldönümü münasebetiyle Bozkır İlçe Müftülüğü 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Seyit Böğet, İslam insanların bir arada ve uyum içinde yaşamalarını sağlar. Biz bir elin beş parmağı gibiyiz tek başımıza gücümüz bir şeye yetmez ama sımsıkı bir birimize kenetlenirsek çok güçlü oluruz. Hz. Peygamberin (s.a.s.) Hadisi şerifinde olduğu gibi "Toplulukta, birlik ve beraberlikte rahmet var, ayrılıkta ise azab-ı ilahi vardır." dediği gibi kutlu doğum programına gelerek birlik ve beraberlikte kenetlenen Bozkırlı kardeşimize teşekkür ediyorum " dedi.

Bozkır Müftülüğü tarafından organize edilen gecede Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali ÖGE "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans gerçekleştirildi.

Bozkır Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçeye bağlı mahallelerde çok sayıda program gerçekleştiriliyor.

Bozkır Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen programı Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Garnizon Komutanı Özgür Aşık, Bozkır Kurum ve Kuruluşlarının daire amirlerininin yanı sıra yoğun halk katılımı ile gerçekleştirildi.

Konya Ajansı: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.