Recent Comments

Bozkır’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı


​Konya'nın Bozkır ilçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yıl dönümü Bozkır'da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bozkır'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Sabah saat 9'da Bozkır Anıt Meydanına Kurum ve Kuruluşlar tarafından Anıt Meydanında ki Atatürk büstüne çelenk konuldu. Çelenk sunumu sonrasında saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Anıt Meydanındaki proğramın ardından etkili olan kar yağışı dolayısıyla Bozkır Belediyesi Kapalı Spor Salonuna geçildi.

Günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, "23 Nisan demek, Aziz Türk milletinin yurdumuza olan işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gündür.

Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, bugün 95. yaşına girmiştir. Genç Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın olarak tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk kurduğu cumhuriyeti gelecek nesillere emanet ettiği için bu bayramı çocuklara armağan etmiştir. Bu duygu vedüşüncelerle tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım" şeklinde konuştu.

Protokol konuşmaları sonrası ilçe merkezinde hizmet veren okulların hazırlamış olduğu bir birinden güzel piyes, oyun ve gösteriler 23 Nisan Bayramına katılan Bozkırlılar tarafından büyük ilgi ve beğeni ile izlendi.

Konya Ajansı: Yakup Çetin

Kaliteli Video Çekimleri hazırlanıyor.... 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.