Recent Comments

Bozkır'da Bozkırlılar Vakfının Kutlu Doğum Programına yoğun katılım


​Konya'nın Bozkır ilçesinde hizmet veren Bozkırlılar Vakfı Kutlu Doğum programı düzenledi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde hizmet veren Bozkırlılar Vakfı düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum programı ile programa katılan yüzlerce kişiye feyz dolu bir kutlu doğum gecesi yaşattı

Merkezi İstanbul'da olan Bozkırlılar Vakfı Konya ve Bozkır'da olmak üzere iki şubesi bulunmaktadır. Konya ve Bozkır'da çok sayıda öğrencinin yurt ihtiyacını karşılayan vakıf, okuyan öğrencilere burs desteğide sağlamaktadır. Vakıf eğitim alanında yapmış olduğu gibi Bozkır ilçesinde çok sayıda proje ve etkinliklerle ilçeye hizmet etmektedir.

Bozkırlılar Vakfı tarafından Bozkır Belediyesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen "Kutlu Doğum" adlı program da İbrahim Yıldırım ( Kurra Hafız – Sümbül Efendi Camii İmam Hatibi), Mehmet Sevinç ( Kurra Hafız – Süleymaniye Camii Emekli İmam Hatip), Mehmet Taşkıran ( Emekli Vaiz),Mustafa Akgül (İstanbul Baş Vaizi), Yusuf Öcalan ( Eğitimci-Hatip), Bozkır merkez camii imamı Kadir Özdemir etkinlik boyunca etkinliğe katılan Bozkırlılara ve misafirlere sohbetler ve Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile manaviyat yüklü vakitler yaşattılar.

İstanbul, Konya ve çevre ilçelerden çok sayıda misafirlerin katıldığı kutlu doğum programında Bozkırlılar Vakfı Bozkır Şubesi Başkanı Mehmet Özakan, Bozkırlılar Vakfı Konya Şubesi Başkanı Hasan Ali Ünlü, Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün protokol konuşması gerçekleştirdi.

Konya Ajansı: Yakup Çetin


Haberin Videosu: 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.