Recent Comments

Bozkır'da servis şoförlerine ve öğrencilere eğitim verildi.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde Öğrenci Servislerine ve Öğrencilere Trafik eğitimi verildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçesi Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, Bozkır Jandarma Trafik Timi Komutanlığı ve Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü yürüttükleri ortak çalışma ile ilçe genelinde öğrenci taşıyan servislere ve okul öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Bozkır Belediyesi Düğün salonunda Öğrenci sürücülerine yapılan eğitimde Öğrencileri okul veya evlerinde aldıklarında sürücülerin araç içinde dikkat etmeleri konular anlatıldı. Eğitim veren kurum sorumluları servis ile okullarına taşıma yapılan araçlarda sürücülerin emniyet kemerlerini takmaları ve kendileri taktıktan sonrada öğrencilerimizinde kemerlerini takmaları için ikaz edilmeleri gerektiği belirtildi.

Araç sürücülerine verilen eğitim sonrasında Bozkır Vali Kemal Katıtaş anaokulu ziyaret edilerek ana okulunda öğrenim gören 22 öğrenciye servislerde uymaları gereken kurallar uygulamalı olarak gösterildi.Eğitim sonrası Bozkır Vali Kemal Katıtaş Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Bozkır İlçesi Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğini ziyaret etti ziyarette İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Ramazan Çevik öğrencilere tanıtıcı ve bilgilendirici büroşürler verdi.

Konya Ajansı: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.