Recent Comments

Can ve Çevik’ten Gazetemize ziyaret


​Bozkır Jandarma Bölük Komutanı Özgür Can ile Bozkır İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Ramazan Çevik gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret ettiler. Can ile Çevik'in ziyareti oldukça sıcak ve samimi bir hava içerisinde gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü sabah saatlerinde Bozkır İlçe Jandarma Bölük Komutanı ile Bozkır İlçe Emniyet Amir Vekili Ramazan Çevik Gazetemiz Bozkır Postasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Üsteğmen Özgür Can ile Komiser Ramazan Çevik'in ziyaretinde Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, Yazı İşleri Müdürümüz Filiz Kılınçel Duru ile Bozkır Esnaflarımızdan Nurettin Yılmaz bulundu.

Gazetemize nezaket ziyaretini gerçekleştiren Üsteğmen Can ile Komiser Çevik, gazetemizin yayını hakkında bilgiler alırken, Bozkır Postası Gazetesinin Bozkır'da önemli bir görevi yerine getirdiğinden dolayı gazetemize teşekkür ettiler. Bozkır Postası gazetesinin ilkeli bir yayıncılığı sergilediğini ve Bozkır'ın sorunlarını daima gündemde tuttuğunu da belirttiler.

Öte yandan Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile Yazı İşleri Müdürümüz Filiz Kılınçel Duru da, küçük yerlerde basın görevini yürütmenin zor ve meşakkatli bir görev olduğunu söylerlerken, Bozkır'ı layıkıyla Konya ve ülke genelinde yaptığımız yayınlarla ve yansıttığımız haberlerle Bozkır'ın sesini duyurmaya çalıştıklarını vurguladılar.  Ayrıca Bozkır Postası gazetesi olarak 27 yıldır hiçbir kimseden destek alınmadığını, Matbaanın yanında gazetenin yürüdüğünü belirtirlerken, tabiri caizse kendi yağımızla kavrulduğumuzu da ilettiler.

Daha sonra Can ile Çevik, tekrar gazetemize kolaylıklar dilerken, Bozkır'da suç oranının oldukça düşük olduğunu, Konya ilçeleri arasında Bozkır'ın suç oranının en az düzeyde olmasından dolayı da memnuniyetlerini dile getirerek gazetemiz çalışanlarıyla vedalaşarak ayrıldılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.