Recent Comments

CHP Aday Adayı Ünal’dan Bozkır Postası Gazetemize Ziyaret


​Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Ünal, ön seçimin yaklaşmasıyla birlikte Konya ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Bozkır'a gelen İşadamı Ünal, CHP İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra Gazetemiz Bozkır Postasını da ziyaret etmeyi unutmadı.

İşadamı Mehmet Ali Ünal Konya'dan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den milletvekili aday adayı olduğunu ve tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiğini, Bozkır İlçe Teşkilat Başkanı Bahri Rıza Duran'ın "yerel basınımız Bozkır Postasını da ziyaret edelim" demesi üzerine, Mehmet Ali Ünal, partililerle birlikte gazetemizi de ziyaret etti. Gazetemizi unutmayan CHP'lilere bizlerde yerel basın olarak teşekkür ediyoruz.

CHP Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran ve beraberindeki partililerle gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret eden Mehmet Ali Ünal gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'a açıklamalarda bulundu.

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Ünal: "1960 yılından buyana CHP'de farklı görevlerde bulundum. Cumhuriyetimizin değerlerini yüceltmek, yurttaşlarımızın daha özgür ve demokrat bir ülkede yaşamasını sağlamak amacı ile partimizin her kademesinde birlikte çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Allah Milletvekilliği nasip ederse, aynı şevk ve heyecanla Türkiye'miz, Konya'mız ve Bozkırımız insanı içinde gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Konya'da 29 Mart'ta tüm parti üyelerinin katılımı ile ön seçim yapılarak milletvekili adaylarının belirleneceğini söyleyen Mehmet Ali Ünal, "Partimiz yetkili organlarının Konya gibi birçok ilimizde ön seçim kararı alması memnuniyet vericidir. CHP'ye yakışan da ilkeleri ile uyumlu olacak şekilde seçimlerin daha özgür ve demokrat şekilde yapılabilmesini sağlamaktır. Bu ön seçim kararı o kadar isabetlidir ki daha şimdiden parti içerisinde rekabet ve heyecan ortamı oluşturmuş, şu andan itibaren parti içerisinde 7 Haziran seçim atmosferine girilmiştir. Bende 29 Mart'ta partimizin Konya'da yapacağı ön seçim yarışında olduğumu ve tüm partililerimizin vereceği karara şimdiden de saygılıyımdır" şeklinde ifadelerde bulundu.

Mehmet Ali Ünal sözlerine son verirken, Bozkır İlçe Teşkilatını ziyaret ettiklerini, Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran'ın ve partililerin göstermiş oldukları misafirperverliklerini ve samimiyetlerini de içten kutladığını belirten Ünal, gazetemize de başarı dileklerinde bulunurken, gazetemiz çalışanlarıyla vedalaşarak ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.