Recent Comments

Konya'da Şiddetli Yağış


​Konya'da şiddetli yağış- Hadim ilçesinde Göksu, Beyşehir'de ise Ali Deresi taştı, bazı evleri su bastı- Bozkır ilçesinde ise Çarşamba Çayı taşma seviyesine yaklaştı Bölgede etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle Hadim ve Beyşehir ilçelerinde dereler taştı, bazı evleri su bastı.

Konya'da şiddetli yağış- Hadim ilçesindeGöksu, Beyşehir'de ise Ali Deresi taştı, bazı evleri su bastı- Bozkır ilçesinde ise ÇarşambaÇayı taşma seviyesine yaklaştı Bölgede etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle Hadim veBeyşehir ilçelerinde dereler taştı, bazı evleri su bastı.

Hadim ilçesinde Göksu ve Gelincik İni dereleri, kuvvetli yağış ve kar erimesi nedeniyle taştı. Korualan Mahallesi'nde bazı evleri su basarken, hasarın oluştuğu baskında can kaybı yaşanmadı. Olay yerine gelen Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, evlerde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.Bozkır ilçesinde ise dün başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak, Çarşamba Çayı'nı taşma seviyesine getirdi. 

2002 ve 2010 yıllarında taşan çay nedeniyle çok sayıda iş yerini ve evi su basmış, tarım alanları su altında kalmıştı.Bozkır'da yaşayan Ali Kemal Karakaş, derenin zaman zaman taşma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını söyledi. Derede yapılan derinleştirme çalışmalarının taşmasını önlediğine dikkati çeken Karakaş, "Biz 2002 ve 2010 yıllarında derenin taştığını gördük. Çok kötü bir durum vardı. Bereketli yağışlar diliyoruz" dedi.- BeyşehirBeyşehir ilçesinde de Ali Deresi'nin taşması sonucu ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Bazı vatandaşlar ise oluşan su birikintileri nedeniyle evlerinden dışarı çıkmakta zorlandı. İlçelerden gelen görüntüler.


Haberin Videoları



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.