Recent Comments

MHP’den Bozkır’a Jest


​MHP Bozkır İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu: "Bozkırlı olan Mustafa Kalaycı ve Sait Gönen'e, MHP'nin Konya Milletvekilliği listesinde 1. ve 2. sıraya yer verilmesinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. MHP Genel Başkanımız Bozkır'a jest yapmıştır. Bunun karşılığını 7 Haziran seçimlerinde Bozkırlı seçmenlerimiz verecektir" dedi.

MHP Bozkır İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu ile MHP Konya İl Basın Danışmanı İbrahim Demirel gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret ettiler. Başkan Koyuncu, MHP Genel Merkezinin ve Genel Başkanlarının 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde, Konya Milletvekilliği sıralamasında, Bozkırlı hemşehrilerimiz olan Mustafa Kalaycı ve Sait Gönen'e, MHP'nin Konya Milletvekilliği listesinde 1. ve 2. sıraya yer verilmesinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.
MHP Bozkır ilçe Başkanı İbrahim Koyuncu gazetemize yaptığı ziyaretinde 7 Haziran'da yapılacak seçimleri kısaca değerlendirirken, konuşmalarına şöyle devam etti.
Başkan Koyuncu: "MHP'den Konya Milletvekilliği için iki hemşehrimiz Mustafa Kalaycı ve Sait Gönen seçilebilecekleri sıradan aday gösterilmişlerdir. Bunun karşılığını da Bozkırlı hemşehrilerimiz yapılacak olan 7 Haziran seçimlerinde ezici bir farkla MHP'yi birinci parti olarak çıkaracaklarına inancım tamdır. Milliyetçi Hareket Partisinin Bozkır'a ve Bozkırlıya ne kadar önem verdiği listelerin açıklanmasından sonra bir kez daha kanıtlanmıştır" diyen Başkan İbrahim Koyuncu Bozkırlılardan oylarını MHP'ye vermelerini isterken, bu fırsatın tarihi bir fırsat olduğunu belirtirken, artık AKP'ye iyi bir ders vermenin zamanı gelmiştir dedi.
Öte yandan MHP Bozkır İlçe Başkanı Koyuncu, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'nın muhalefet olmasına rağmen TBMM'sinde gerek Konya'nın sorunlarını, gerekse hepimizin bildiği gibi Bozkır'ın sorunlarını mecliste araştıran tek vekil olduğuna da dikkat çekti.
Başkan Koyuncu konuşmalarını tamamlarken: "İnşallah MHP iktidar olacak ve Bozkırlı Milletvekillerimizle birlikte Bozkır'ı şaha kaldıracağız. Bozkır'ın geri kalmışlığını ve AKP iktidarında Bozkır'a vurulan darbeleri telafi edeceğiz. Ayrıca elinden alınıp giden hizmetleri tek tek geri getireceğiz. Bozkır'ı bir istihdam merkezi yapacağız. Ben Milletvekili adaylarımız olan hemşehrilerimiz Mustafa Kalaycı ve Sait Gönen'in bunları layıkıyla yapacaklarına canı gönülden inanıyorum. Kalaycı Vekilimiz Muhalefet partisinden olmasına rağmen ilçemizi TBMM'sinde en iyi şekilde zaten temsil etmiştir. Bunu kimse inkar edemez. Sayın Bozkırlı hemşehrilerim gelin oylarımızın tamamını MHP'de birleştirelim ve bu tarihi fırsatı değerlendirelim. Böylece bizlerde MHP Genel Merkezinin bize yaptığı jestin karşılığını verelim" ifadelerinde bulundu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.