Recent Comments

SP-BBP ittifakına Bozkır ilçe yönetimlerinden tam destek


​Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran Genel seçimleri için yaptığı ittifakı her iki partinin Bozkır ilçe teşkilatları tam destek verdi. Yapılan ittifaka yönelik karalama kampanyası başlatıldığına dikkat çeken ilçe yönetimleri, karalamanın yapılan ittifakın ülke menfaati için yarar olduğunu gösterdiğine işaret etti.

Saadet Partisi Bozkır İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Özakan ile BBP Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demiray, gazetemiz Bozkır Postasına yaptıkları ortak açıklamada, yapılan birliğin, ittifakın ülke için yararlı olması temennisinde bulundular. Açıklamada, şu ifadelere yer verdiler;

"Öncelikle bu beraberliğin ve yapılacak olan seçimin ülkemizin ve bütün İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Cenabı Hakk'tan niyaz ediyoruz. Şunu iyi idrak etmek gerekiyor ki, bu yapılan birliktelik sadece iki partinin Meclis'e taşınması için yapılmış bir ittifak değildir. Bu ittifak ülkemizin içinde bulunduğu adaletsizlik, hukuksuzluk ve yolsuzluk batağından çıkış kapısı olmaya aday milli bir ittifaktır. Oluşturulan bu milli ittifak, insanımızın çaresizlik içerisinde kıvrandığı, milli ve manevi değerlerimizin tahrip edildiği, ülke ekonomisinin neredeyse çökme aşamasına geldiği, sıfır sorun sloganı ile çıkılan dış politika yolunda sıfır komşuya düşüldüğü bir dönemde çok daha büyük önem arz etmektedir. Hem Saadet Partimiz hem de Büyük Birlik Partimiz bu zamana kadar izlemiş oldukları siyasi çizgide şunu açıkça gösterdiler ki; Milli ve manevi değerleri öne alan, hakkın ve hukukun üstünlüğüne inanan, milletin bir delikli kuruşuna dahi haksız yere göz dikmeyen, uydu değil lider ülke Türkiye diyerek şahsiyetli bir dış politika hedefleyen, yani kısaca bu milletin aslını temsil eden iki siyasi partidir. İşte böyle ulvi hedefler etrafında fikir yakınlığı olan iki partimizin güçlerini ve imkanlarını da milletimizin selameti için birleştirmelerinden daha doğal hiçbir şey yoktur."

'ERBAKAN HOCASINI YARI YOLDA BIRAKANLAR, RAHMETLİ MUHSİN BAŞKANI DAĞ BAŞINDA ÖLÜME TERK EDENLER'

"Bu ittifak yüzde bilmem kaç oya değil, barajı aşmaya değil iktidara aday bir ittifaktır" denilen açıklamanın sonunda şu sözlere yer verildi; "Çünkü bugün öyle tarihi bir gün yaşanıyor ki, milletimizin öz evladı gibi gördüğü, bağrına bastığı takdir ve teveccüh ile takip ettiği iki siyasi partimiz işte burada bir arada. Şunu peşinen ifade etmemiz gerekiyor ki; Az önce belirttiğimiz ve milletimizin selametine hizmet edeceğine inandığımız gayeler çerçevesinde oluşan bu milli ittifaka, daha görüşme aşamasında bile çomak sokmaya çalışanlar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu birliktelikten rahatsızlık duyacaklar mutlaka olacaktır. Ama milletimiz şunu bilmelidir ki; 30 yıl peşinden gittiği Erbakan Hocasını yarı yolda bırakanlar, Rahmetli Muhsin Başkanı dağ başında ölüme terk edenler ve ayrıştırıcı üslupları ile ülkeyi siyasi kaosa sürükleyenler ittifakın ne demek olduğunu anlayamazlar. Bu ittifakın oluşmasında emeği geçen her iki siyasi parti genel başkanımıza, partilerimizin yöneticilerine ve her platformda bu ittifakın oluşmasına destek olan Büyük Birlik ve Saadet Partili kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.