Recent Comments

1074 Konya Spor 4 Defa Şampiyon Oldu


​1074 Konya Spor Kulübü olarak; Çankırı'da 07-10 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan Türkiye İşitme engelliler Spor Federasyonu Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonalarına katıldık. Kulübümüz şampiyonada 8 sporcu ile mücadele etti ve Gençler ve büyükler serbest ve grekoromende takım halinde 4 defa Türkiye şampiyonu olarak birincilik kürsüsünde kupa alma başarısı göstermiştir.
 
Sporcularımız ferdi olarak 9 adet 1. lik 13 adet 2.lik ve 5 adet 3.lük ve toplamda 27 madalya kazanmıştır. Ayrıca Meram Kozağaç Spor Kulübü'nden sporcumuz Batuhan Şimşek iki 1. Lik madalyası kazanmıştır. Turnuvanın en centilmen ve en teknik sporcuları da Meram Kozağaç spor kulübünden Berat Uğur Taşkıran ve Mehmet Erkam Yaylalı seçilince toplam 31 madalya ve dört kupa ile Konya'ya dönerek Şehrimizi en iyi şekilde temsil ettik.

Konya'da güreşin efsanesi ve kulübümüz Antrenörü Halil KARAÇOR'u bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu vesile ile tüm kamuoyunu amatör sporlara destek olmaya davet ediyorum.

Muammer TUNAHAN

Kulüp Başkanı




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.