Recent Comments

“Biz Ülkemizi Ölçüsüz Olarak Seviyoruz”


Bozkır’a gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından Mahmut Semi Aça, Fatih Oruç ve Hasan Hüseyin Uyar gazetemiz Bozkır Postasını da ziyaret ettiler. Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları, sadece Konya merkez değil, Konya’nın tüm ilçe, belde ve köylerini gezerek halkın sorunlarını dinlediklerini söylediler.

Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından Mahmut Semi Aça, Fatih Oruç ve Hasan Hüseyin Uyar, geçtiğimiz hafta Salı günü Bozkır’a gelerek esnaf ziyaretinde bulundular. SP Konya Milletvekili Adayları ile birlikte çok sayıda Saadet Partililerde gazetemiz Bozkır Postasına ziyarette bulundular.

Gazetemize açıklamalarda bulunan SP Konya Milletvekili adayları, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlediklerini ifade ederlerken; “Allah’a şükürler olsun Bozkır halkından ve esnafından oldukça teveccüh gördük” dediler.

Saadet Partililerin gazetemize yaptıkları ziyaretlerinde, Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından Hasan Hüseyin Uyar, gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz’a şu açıklamalarda bulundu: “Başta biz Türkiye’mizi ‘Ölçüsüz olarak seviyoruz’ ve yaşanabilir bir Türkiye haline getirmek istiyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşımıza bunu anlatıyoruz. Biliyorsunuz bizim davamız ve sevdamız ülkemiz içindir. Geçmişte ara ara koalisyon hükümetlerinde yer aldığımız yıllarda rahmetli Erbakan Hocamız bunu kanıtlamıştır. Vatandaşlarımız hala en son hükümet olduğumuz Refahyol hükümetini mumla aradıklarını söylemektedirler. AKP hükümeti gibi biz tek başımıza 13 yıl iktidarda kalsaydık bu ülkemizi dünyada lider ülke yapardık. Ben AKP’nin bu ülkeye verdiği zaralardan bahsetmeyeceğim. Gittiğimiz her yerde biz demeden vatandaşlarımız AKP’nin bu ülkeye verdiği Zaraları konuşuyor ve biliyor. İnşallah bunu sandığa yansıtarak gereken cevabı sandıkta vereceklerdir” şeklinde konuştu.


Buna rağmen üç cümleyi söyleyen sadece kendileri olduğunu ifade eden Uyar, “Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, o da yetmez yeni bir dünya. Yaşanabilir bir Türkiye istiyoruz. Önce yaşanabilir bir Türkiye’yi kurmalıyız” dedi.

Daha sonra Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Hasan Hüseyin Uyar konuşmalarına devam ederken, Adaletsiz ve acımasız bir ortamda yapılan seçim süreci yaşadıklarından da bahsetti. Uyar, “Nerdeyse hem ulusal hem de yerel basın organları tarafından görmezlikten gelindiğimiz, mecliste bulunan partilere milyonarlarca lira seçim yardımının yapıldığı ve hep onların göz önüne getirildiği bir dönemde partimiz seçime gidiyor. Buna rağmen umudumuzu yitirmeden çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.

Müslümanlar üzerinde yaşanan oyunlara da değinen Uyar, “Hepinizce malum olduğu üzere insanlık şu anda büyük bir hüsrandadır. Bunun müsebbibi insanlığı kargaşa ve korku ortamına sokan ırkçı emperyalizmdir. Her gün Irak’ta, Filistin’de, Afganistan’da, Libya’da onlarca hatta yüzlerce kardeşimiz öldürülmektedir. Bu saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenabı Haktan rahmet diliyoruz. Bütün bunlar yaşanırken Türkiye olarak biz işgal edilen ülkelere model gösterilerek demokrasi ve insan hakları götürmekle meşgulüz. Hatta daha da ileri giderek bu işgallerde üslerimizi ve limanlarımızı kullandırtmakla meşgulüz” diye konuştu. 

Bütün bu olanların önüne geçmek ve bu işgalleri ortadan kaldırmak için milli görüş hareketi tarafından temeli atılan D–8 projesinin hızla hayata geçirilmesi gerektiğini dile getiren Uyar, “Sadece D–8 ile sınırlı kalmayacağız. D–60 ve D–160’lar, akabinde İslam Birleşmiş Milletleri kurulacak. Bu gün bütün İslam ülkeleri bu hak ve adalete dayalı yeni büyük medeniyet projesinin başlangıcının ve önderliğinin bizim ülkemiz tarafından gerçekleştirileceğini ve milli görüş hareketi yani Saadet Partisi öncülüğünde başlatılacağını müşahede etmekte ve gözleri ülkemize doğru çevrilmiş vaziyettedir. Biz aziz milletimizden insanlığın son medeniyet gemisinin kızağa çekildiği bu topraklardan tekrar denize indirilme hamlesini yapmak üzere ülkemiz ve bütün dünya için çok büyük öneme haiz olan 7 Haziran seçimlerinde halkımızın partimize büyük destek vermesini talep ediyoruz” dedi.

Yeryüzüne dair oynanan bu oyunların gençlerin ve milletin mutlaka bilmesi gerektiğini de belirten Uyar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz biliyoruz ki bu oynanan oyunlara karşı bir milletin asıl gücü “tankı tüfeği, parası değil imanlı evlatlarıdır.” Bu anlatılanları gören ve bu oyunları bozacak olanlar, bizim, imanlı ve şuurlu evlatlarımızla aziz milletimizdir. Bu sebeplerle kutlu ve önder gençliğin yetişmesi için hepimiz top yekûn bir millet olarak var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bu şuurla 19 Mayıs da kutlayacağımız, gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını şimdiden kutluyor, seçimlerin milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.