Recent Comments

Maliyetsiz Sosyal Projeler İçin Yapılacak bir örnek


Bozkır'da en fazla vatandaşların yakındığı şey özellikle kurum ve kuruluşlarda çalışan personellerin sosyal faaliyet yok Bozkır'da dır. 

Facebook'ta arkadaş olduğum bir abimizin profilinde gördüğüm Uçurtma Şöleninin detaylarını araştırdım ve Seydişehir'e bağlı Kızılcalar mahallesi muhtarının düzenlediğini öğrendim. Muhtarımızı gerçekten tebrik ediyorum güzel bir organizasyon düzenlemiş neredeyse maliyet sıfır bir etkinlik. Bu etkinlik ile bölgede ki çocuklar akşama kadar doyasıya eğlendirildi.

Uçurtma şenliğine katılan çocukların aileleri de bu etkinlik vesilesi topluca şenlik atmosferinde güzel bir şenlik gerçekleştirilmiş. Özellikle Bozkır merkez'de de bu tarz etkinliklerin yapılarak evleri ve işleri harici zamanda Konya veya çevre ilçelere kaçan insanların Bozkır'da güzel bir gün geçermesi sağlanabilir.

Adı ister Sosyal Sorumluluk projesi olsun, Etkinlik olsun vs vs ne olursa olsun böylesi güzel bir etkinliğin ilçemiz Bozkır'da esintili günlerin yaşandığı bu günlerde yapılması faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Umarım ilçemizde de böylesi güzel görüntüler olur temennisi ile kurum ve kuruluşlarımıza duyurulur.


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin







Fotoğraflar: Mustafa Ünal
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.