Recent Comments

MNG KARGO Kargo Kabul Noktaları İle Fark Yaratmaya Devam Ediyor…


​MNG Kargo Konya Bölge Müdürlüğü yeni bir "Kargo Kabul Noktası" ile Bozkır ilçesinde de hizmet vermeye başladı.

2 Mayıs 2015 Cumartesi günü, MNG Kargo bilgi işlem birim müdürü Hilmi Evirgen(Solda), bireysel satış yönetmeni Sinan Ballı(Ortada) ve 38 numaralı Türk Telekom bayisi/fatura ödeme merkezi yetkilisi İbrahim Yıldız Bey'in(Sağda) katılımlarıyla, "17.Kargo Kabul Noktası" Bozkır ilçesinde faaliyetlerine resmen başladı.

2015 yılı sonuna kadar 60 Kargo Kabul Noktası hedefine ulaşmak istediklerini belirten bireysel satış yönetmeni Sinan Ballı yaptığı açıklamada;

"Konya Bölge Müdürlüğü olarak Konya, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Karaman ve Aksaray illerinin tamamına 3 Aktarma Merkezi, 2 FedEx(Yurtdışı) ve 45 MNG Kargo şubesi ile hizmet vermekteyiz. Asli amacımız, saydığımız bu illerin tüm ilçelerine, sektörümüze bir ilk olarak sunduğumuz "Kargo Kabul Noktası" hizmetimizi getirerek, vatandaşlarımızı bu hizmetin faydaları ile tanıştırmak olacaktır"

MNG Kargo ailesine katılmanın mutluluğunu yaşayan Sn. İbrahim Yıldız ise, sağlanan işbirliğinden dolayı memnuniyetini belirtirken;

"MNG Kargo ailesinin en yeni üyelerinden biri olarak, Bozkır ilçesindeki kargo süreci eksiliğine çözüm olmayı hedeflemekteyiz. İlçe sakinlerimiz yurtiçine yapacakları tüm bireysel gönderilerini artık firmamıza gelerek kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. Hedefimiz sadece Bozkır ilçesine değil, civardaki tüm vatandaşlarımıza hizmet sunarak her gün daha da gelişmekte olan ilçemize ciddi katkılar sağlamaktır. Bu projeden dolayı, MNG Kargo ailesine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

MNG Kargo vizyonu ve misyonu doğrultusunda gerçekleştirdiği çözüm odaklı projeler ile önümüzdeki dönemler içinde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.