Recent Comments

Müftü Böğet, Gazetemizi ziyaret etti



Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ikindi namazından önce gazetemiz Bozkır Postasına nezaket ziyaretinde bulunarak misafirimiz oldu.

Bozkır Müftüsü Seyit Böğet geçtiğimiz hafta başı Bozkır Postası Gazetesi’ne misafir oldu. Çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Böğet, basınla daha sık bir araya geleceğini söyledi.
Projelerini basın aracılığı ile daha fazla vatandaşa duyurmak için ziyaret gerçekleştiren, Bozkır Müftüsü Seyit Böğet, geçtiğimiz hafta başı ikindi namazından önce gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Kurumunun çalışmaları hakkında gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz’a bilgilendirmeler yaparken, görüş alış-verişinde de bulundular.

Öte yandan ilçeMüftüsü Seyit Böğet, Bozkır İlçe Müftülüğü olarak Hacca gidecek hemşehrilerimiz için hac hazırlıkları eğitim kurslarına başlanacağını belirtti. Böğet, Bozkır müftülüğü konferans salonunda 23-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek eğitim kurslarında, hacca gidecek hemşehrilerimizden hac farizasını yerine getirirken yapmaları gereken görevler hakkında da detaylı bir eğitiminden geçirileceğini söyledi.

Müftülük olarak önümüzdeki Ramazan ayında ve okulların kapanışından sonra yapacakları sosyal proje hazırlığı içinde olduklarını da söyleyen Böğet, şu cümleleri kullandı: “Basınla bundan sonra daha fazla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Sizlerin aracılığı ile ulaşamadığımız kişilere de ulaşmayı hedefliyoruz. Bozkır’da Müftülük olarak yapacağımız etkinlikleri, siz basınımızla bir araya geleceğiz ve neler yapıyoruz kamuoyuna bunları duyuracağız. Bozkır’a ilk geldiğimde de gazetenizi ziyaret etmiştim. Bozkır’da bir basının bulunması memnuniyet vericidir. Gördüğüm kadarıyla da gazeteniz çok düzenli ve yayın ilkelerine uyuyor” şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.