Recent Comments

SELÇUKLU BELEDİYESİ BOZKIR’A KAPALI PAZAR KAZANDIRIYOR


​Selçuklu Belediyesi tarafından Bozkır'a kazandırılacak olan kapalı pazar yeri ve anıt alanı projesi düzenlenen program ile tanıtıldı. Bozkır'da gerçekleşen toplantıda konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "kapalı pazar projesi ve anıt alanı düzenlemesi" Bozkır'ın geleceğine yapılacak önemli hizmetlerin başlangıcı olacak" dedi.

Selçuklu ve Bozkır Belediyesi işbirliği ile Bozkır'da önemli bir projeye imza atılıyor. Selçuklu Belediyesi'nin destekleriyle Bozkır'da "Çok amaçlı kapalı pazar alanı ve anıt meydan düzenlemesi" projesi hayata geçiyor.  5 bin 346 m² alanın kapsayan ve anıt meydanı yeşil alan düzenlemesinin yer alacağı proje için Bozkır Belediyesi konferans salonunda proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Konya Milletvekili Adayları Ziya Altunyaldız ve Ömer Faruk Kanık, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  muhtarlar, Pazar esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda açılış ve selamla konuşması yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a Bozkır'a kazandırılacak kapalı pazar alanı ve anıt meydan düzenlemesi için teşekkür etti. Gün, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Bozkırımızı daha iyi noktalara taşıma gayretinde olduk ve ortaya 5 yıllık bir hedef koyduk. İnşallah bu süre zarfında hedeflediğimiz projelerimizin hepsi hayata geçmiş olacak. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a Bozkırımıza kazandıracakları kapalı pazar alanı için teşekkür ediyorum" dedi.  

Kapalı Pazar Projesi Bozkır'ın Geleceğine Yapılacak Hizmetlerin Başlangıcı Olacak   
Selçuklu'ya hizmet etme ve sizleri orada temsil etme gayreti içindeyiz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Yerel seçim çalışmalarında Bozkır'ı ziyaret etme fırsatı bulduk ve köylerimizi ziyaret ettik. O ziyarette Bozkır koordinatörümüzün de huzurunda İbrahim Başkana bir söz vermiştik. Bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkalım sonrasında Bozkır için 1 milyon TL'lik bir bütçe ayıralım. Bu bütçeyi ne uygun olursa, hangi yatırım için isterseniz kullanabiliriz" demiştik.  Çok şükür ki Bozkır yerel seçimlerde gereğini yaptı ve başkanımıza görevi teslim etti. Sonra istişareler neticesinde pazar alanının kapatılması ile ilgili bir proje ortaya çıktı. İbrahim Başkan pazar alanı projesinin yanında anıt alanı düzenlemesi için de proje hazırladıklarını ifade ettiler. Biz de bu isteği geri çevirmedik. İnşallah Bozkır'ın pazar alanı ve anıt alanı düzenlemesi Selçuklu Belediyemiz tarafından yapılacak. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bunların Bozkırımızın geleceğine önemli hizmetlerin bir başlangıcı olur" dedi.

Bozkır'ın Kaderi Değişiyor
Bozkır, 7 Haziran genel seçimlerinde ipi göğüsleyen ilçe olmalıdır diyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, "Bozkır'ın tarihi, Bozkır'ın kaderi, Bozkır'ın kurgusu değişiyor. Bozkır'ın üzerine güneş doğuyor, Bozkır'a bahar geliyor. Torosların Evladı Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun rüzgarıyla Bozkır'ın tarihi değişecek. O yüzden 7 Haziran genel seçimlerinde, Bozkır olarak en büyük desteği Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na vermemiz gerekiyor" dedi.

İlçelerimizde Büyük Yatırımlar Hayata Geçiyor
AK Parti belediyelerinin hizmet belediyeleri olduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık, "Bozkır'a kazandırılacak olan Anıt Meydan ve Kapalı Pazar Yeri düzenlemesi çok güzel bir proje. Bu hizmetler,  güçlü belediyecilikle, güçlü hükümetimizle ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu' nu güçlü desteklemekle olur" dedi.

Proje Çok Amaçlı Olarak Planlandı
Kapalı Pazar alanı projesi çok amaçlı kullanımlar için planlandı. Hafta içi pazar esnafının olmadığı günlerde kapalı otopark, konferans, konser ve miting alanı gibi büyük organizasyonlar da bu alanda yapılabilecek. 5 bin 346 m² alanın kapsayan ve anıt meydanı yeşil alan düzenlemesi ile Bozkır'ın önemli bir sorunu çözüm bulacak.

Programının ardından Altay, Altunyaldız ve Kanık şehir meydanında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.