Recent Comments

Uçar’dan Kuz’a Teşekkür


​Üçpınar eski Belediye Başkanlarından Ziya Kuz, Kütüp-haneler haftasında Bozkır Halk Kütüphanesine kitap bağışında bulunmuştu. Kuz, bu sefer de Bozkır Meslek Yüksekokuluna çeşitli eser ve kaynakların yer aldığı kitapları bağışladı.

2004-2009 yıllarında Üçpınar Belediye Başkanlığı yapan Ziya Kuz, geçtiğimiz aylarda Bozkır Halk Kütüphanesine kitap bağışında bulunmuştu. Başkan Kuz, bu seferde Bozkır Meslek Yüksekokuluna çeşitli eserlerin ve kaynakların yer aldığı kitapları bağışlarken, ilçemizde örnek davranışını sürdürmeye devam etmiş oldu.

Konya merkezde ikamet eden Üçpınar'ın eski Belediye Başkanlarından hemşehrimiz Ziya Kuz, ilçemize gelerek Bozkır Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yararlanabileceği ve bilgi sahibi olacakları kitaplardan bağış yaptı. Kuz, bağışladığı kitaplardan en önemlisinin ise, 5 Kasım 2005 tarihinde yapılan "Bozkır'ın dünü bugünü" sempozyumu kitap haline getirilmiş ve piyasada bulunmayan bir eser olduğunu söyledi.

Kuz'un bağışladığı kitapların içerisinde, 1800'lü yıllara ait Üçpınar Kasabası (Hoca Karyesi)'nin Şer'iye sicilleri yer alıyor. Ayrıca Selçuklu Belediyesi tarafından yayınlanan ve Başkan Ziya Kuz'a hediye edilen Selçuklu Eserlerinin yer aldığı kitabı da Başkan Kuz, Bozkır Meslek Yüksekokuluna hediye ettiğini belirtti.

Öte yandan Başkan Kuz, Bozkır Meslek Yüksekokuluna 50 adette çeşitli eserlerin yer aldığı kitaplardan da bağışladı. Kuz'un bu örnek davranışını memnuniyetle karşılayan Bozkır Meslek Yüksekokulu Sekreteri Mevlüt Uçar, Başkan Ziya Kuz'a teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.