Recent Comments

Veli Çömçe Bozkır’da Konferans verecek


​BİMDER tarafından düzenlenen kardeşlik ve yetimlerimiz içerikli konferans, 16 Mayıs 2015 günü akşamı saat 20.30'da Belediye yeni düğün salonunda yapılacak. Konferans emekli Bozkır ilçe Müftüsü Veli Çömçe tarafından verilecek.

15 Kasım 2014 tarihinden buyana her hafta Cumartesi akşamları Halk Bankasının üst katında bulunan Bimder'in oturduğu binada huzur sohbetleri devam ediyordu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Bimder tarafından düzenlenen Huzur Sohbetlerine ara verilerek.

Bimder Başkanı Mehmet Görür konu ile ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu: "Derneğimiz tarafından 15 Kasım 2014 tarihinden itibaren her hafta Cumartesi akşamları Huzur Sohbetlerimize Konya'dan getirttiğimiz hocalarımızla aralıksız olarak her hafta devam ettik. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Huzur Sohbetlerimizin kapanışını gerçekleştireceğiz. Bu kapanışımız ise, 16 Mayıs 2015 tarihinde akşam saat 20.30'da Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleşecektir. Kapanış programımıza tüm ilçe halkımızı gazeteniz aracılığıyla davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Görür konuşmalarını tamamlarken, şu ifadelere de yer verdi: "Tüm hemşehrilerimizin bildiği gibi ilçemize ciddi emekleri olan kıymetli emekli ilçe müftümüz Veli Çömçe hocamızın katılımıyla bu programı gerçekleştireceğiz. Kardeşlik ve yetimlerimiz içerikli konferansımıza tüm ilçe halkımızın teşriflerini bekleriz. Huzur sohbetlerimize Konya'dan ve ilçemizden katılan değerli hocalarımıza sohbeti dinlemeye gelen kıymetli misafirlerimize de teşekkür eder, bu projemize maddi ve manevi destek veren gönüldaşlarımıza da şükranlarımızı sunarız" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.