Recent Comments

ZİYA ALTUNYALDIZ’IN SORUMLULUĞU


​Sayın Ziya Altunyaldız Bozkır da doğmuş, yetiştirmiş, gelişmiş hayaller kurmuş parlak ve donanımlı bir eğitim ve öğretim hayatından sonra bürokraside görev alarak devlet yönetimini tanımış en sonda müsteşar olarak parlak, başarılı bir bürokrat dönemi geçirmiştir.

25. Dönem TBMM de AK partiden Konya milletvekili olarak Başbakan Davutoğlu'nun isteği ile 4. Sıradan Aday olmuştur.Yeni Türkiye'nin inşa döneminde önemli görev ve sorumluluklar alacaktır. Uzun dönem siyasette yer alarak hatta Bakanlık düzeyinde görev yaparak bu memlekete hizmet edecektir. Bu bilgi birikim ve donanım kendisinde fazlasıyla vardır.

7Haziran 2015 seçimlerine giderken Bozkır'ın Ziya Altunyaldız'a güçlü bir destek verip meclise eli güçlü kuvvetli göndermesi şarttır. Bozkır da seçimlerde oy kullanacak 7 den 77 bütün hemşerilerimizin bu bilinç ve kararlılıkta sandığa gidip oylarını kullanmalıböyle olmalı ki ilerde söz söyleme hakları olsun. Birlik ve beraberlik içinde Bozkır bu şansını çok,çok iyi kullanmalı, iktidar partisinden kendi öz evladı biri olmalı derdik işte oda var.

Bozkır olarak komşularımıza bakıyoruz! Hadim-Taşkent siyasette, Bürokraside varlar.Seydişehir-Beyşehir bakıyoruz siyasette, bürokrasidevarlar, Konya'nın bütün yönetim birimlerinde sanatta, siyasette, sporda, ticarette, sanayide, zenginlikte etkin ve yetkin yerlerde bu insanlar varlar. Kendi insanına sahip çıkıyorlar ve destekliyorlar bu hassasiyet onlarda var. Bizlerde monolog olmaktan çıkıp diyalog yolunu seçmeliyiz.

3 dönmedir milletvekili olan Harun Tüfekçi Seydişehir'in çehresini değiştirdi çekim merkezi yaptı. YHT yolunun buradan geçecek olmasıyla, Seydişehir'e yaptırdığı hizmet ve yatırımlarlaHarun Tüfekçi Seydişehir tarihine ismini altın harflerleyazdırdı.

Tahir Akyürek'le Beyşehir-Derebucak bambaşka bir şehir, yerleşim birimi oldu. Yeni inşa döneminde eski KOP başkanı Mehmet Babaoğlu'nun da mecliste var olmasıyla Bu bölge üzerine koyarak katlanarak marka değeriniher geçen gün yükseltecektir.

Biz Bozkırlılar olarak Ziya Altunyaldız'a hep destek tam destek vererek onun elini yüreğini kuvvetlendirmeliyiz inanıyorum ki oda verilen bu güven ve teveccühe fazlasıyla inanarak güvenerek sahip çıkacaktır. Bu hassasiyet ve samimiyet onda fazlasıyla var.

 Bürokraside ki Bozkırın çocuklarının ve yeni giriş yapacakların takipçisi ve abisi olacaktır. Bozkır ve Bozkırlının sorumluluklarını omuzlayacaktır. Buna inanıyorum. Şunu da buradan şimdiden belirtmek isterim ilerleyen zamanlarda gösterecektir ki Ziya Altunyaldız Bozkırın marka değeri olacak onunla gururlanacağız.

Bizler Bozkır STK ları, Akil adamları olarak birlik ve beraberliklerimizi pekiştirdiğimiz zaman çok sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum.Artık günümüz bireysel enerjilerimizi biz diyecek sinerjiye dönüştürme zamanıdır. Kalbî yüreği Bozkır için Ata yurdu için atanların Allah yar ve yardımcısı olsun! Nuri YÜCEER

NOT: Seçimler arifesinde Hadimlilerin Başbakan Ahmet Davutoğlu için yaptığı klip video internet ortamında ilgiyle izleniyor. Yapılan klipin videonun zamanlama olarak nekadar isabetli bir lobicilik örneği olsa gerek!

 Nuri Yüceer
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.