Recent Comments

Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Gecesi Gerçekleştirildi


​İlçemiz Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi 2014-2015 Eğirim Öğretim yılında 4 yıllık eğitim öğretimini bitiren öğrencileri için Mezuniyet Gecesi düzenlendi. 

Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Mevlüt YILDIZ yapmış olduğu mezuniyet konuşmasında "Gençler şuan asıl hayat sizler için şuan başlıyor, Okul kapandıktan sonra 3-5 sonra hayatın sorumlulukları üzerinize binince göreceksiniz. Okulumuzun size vermiş olduğu ilim ve irfan hayatınızın her aşamasında size rehber olacaktır ve yolunuzu aydınlatacaktır. 

Cuma günü itibariyle okulumuz bitiyor ama burada bir eviniz olduğunu hiç bir zaman unutmayın. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm okul idaremize, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür eder. 

Mezuniyetlerinizin hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. 

Geceye Bozkır Müftüsü, Bozkırlılar Vakfı, Bozkır Bimder Derneği ve Selçuk Üniversitesi Sekreteri ve çok sayıda veli katıldı. Gece'de 2014-2015 Eğitim Öğretim Döneminde mezun olan öğrencilere ilçede faaliyet Gösteren Bimder Derneği tarafından plaket takdiminde bulunuldu. 

Gecede öğrencilerin  okulda geçirdikleri günlerden hoş kesitler ve komik anların olduğu slayt gösterisi ve videolar mezuniyet gecesine katılan misafirler tarafından büyük beğeni ve ilgiyle izlendi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak tüm öğrencilerimize tüm hayatlarında da öğrenim hayatlarında olduğu gibi başarılar dileriz. 

Sırıstat Haber Merkezi : Yakup Çetin




Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi 2014-2015 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 10.06.2015http://url.yakupcetin.com/bozkir#yakupcetincom #Bozkır #Konya
Posted by Yakup Çetin on 10 Haziran 2015 Çarşamba



Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyet İkramı 10.06.2015http://url.yakupcetin.com/bozkir#yakupcetincom #Bozkir #Konya
Posted by Yakup Çetin on 10 Haziran 2015 Çarşamba
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.