Recent Comments

Bozkırlı Üç Milletvekili Mecliste


​Geçtiğimiz 2007-2011 yılındaki genel seçimlerde MHP'den Konya Milletvekili olarak Konya'yı ve ilçemizi temsil eden, Bozkır'ın sevilen siyasetçilerinden Mustafa Kalaycı tekrar MHP'den TBMM'sine girmeyi başardı. Dünkü yapılan seçimlerde ise MHP'den Bozkırlı Sait Gönen ile AK Parti'den de Ziya Altunyaldız Türkiye Büyük Millet Meclisine girdiler. Böylece TBMM'sinde üç Bozkırlı Milletvekili oldu.

7 Haziran 2015 Tarihinde yani dün yapılan genel seçimlerde, AK Parti'den Bozkırlı hemşehrimiz Ziya Altunyaldız 4. Sıradan, MHP'den de 1. Sıradan Mustafa Kalaycı ile yine MHP 2. Sıradan Sait Gönen Türkiye Büyük Millet Meclisinde Konya Milletvekili oldular. Böylece Bozkırlı üç Milletvekili TBMM'sinde hem Konya'yı, hem de Bozkır'ı temsil edecekler.

Öte yandan üç Bozkırlı Milletvekilinin TBMM'sine girmesine sevinen Bozkırlılar, gazetemiz aracılığıyla "hayırlı olsun" dileklerinde bulunurlarken, önemli olan Bozkır'a hizmet etmeleridir dediler.
Daha sonra Bozkır halkı gazetemiz muhabirine şöyle konuştular: "Bu dönem üç Bozkırlı Milletvekilimiz TBMM'sine gidecek. Bu milletvekillerimiz iktidarıyla, muhalefetiyle TBMM'sinde bir olup, Bozkır'ın sorunlarını çözmelidirler. Bozkır'ın kan kaybetmesine birlikte dur demeliler. 

Eğer bu dönemde de Bozkır'ın makûs tarihi değişmezse artık diyecek bir şey bulamıyoruz" şeklinde ifadelerde bulundular.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.