Recent Comments

‘Bozkır’ın Sorunlarını Çözmek Boynumun Borcu Olacak!’


​CHP Konya Milletvekili adayı hemşehrimiz Hüseyin Yağcı gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Yağcı, CHP'nin projeleri hakkında da kısaca bilgiler verdi. Yağcı: "Bozkırlı hemşehrilerimizin oylarına talibim ve Bozkır'ın Sorunlarını Çözmek benim boynumun borcu olacaktır" dedi.

CHP Konya Milletvekili Hüseyin Yağcı geçtiğimiz Cumartesi günü gazetemizi ziyaret etti. Yağcı'nın beraberinde, CHP Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran, CHP eski Bozkır İlçe Başkanı İlyas Özcan ile partililer vardı.
Milletvekili adayı Hüseyin Yağcı aslen Bozkır'a bağlı Pınarcık köyünden olduğunu belirtirken, tüm Bozkırlı hemşehrilerimizden kendisi için oy vermelerini istedi. Yağcı, CHP iktidarında Bozkır'ın sorunlarını en iyi şekilde savunacağını, milletvekili olsa da, olmasa da, yine CHP iktidarına Bozkır'ın sorunlarını tek tek aktarıp, çözüm yollarına gidileceğini söyledi.
Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile birlikte karşılıklı görüş alış-verişinde bulunan Yağcı, aslen kendisinin de Bozkırlı olduğunu söylerken, CHP'ye Bozkırlılardan oy istedi. CHP Konya Milletvekili adayı Hüseyin Yağcı, CHP Liderinin basında ve meydanlarda verdiği sözleri aynen Türkiye'de uygulayacaklarından da bahsetti. 
Yağcı, artık Türkiye'nin AK Parti hükümetinden kurtulması gerektiğine de vurgu yapıp, gazetemizden vedalaşarak ayrıldı. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.