Recent Comments

Dereköy muhtarı gençlere etli pilav ikram etti


​Dereköy Mahalle Muhtarı Bozkır Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasında birinciliği göğüsleyen Dere Gençlik Spor oyuncularına ayrı ayrı teşekkürlerini iletirken, Dereköy mahallesinin dikilitaş yaylasında da etli pilav ikramında bulundu.

Bozkır Kayma-kamlığının ilçemizde düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasında şampiyon olan Dereköy Gençlik Spor'a mahalle Muhtarı Ahmet Pala dikilitaş yaylasında gençlere etli pilav ikramında bulunurken, her zaman ki gibi birlik ve beraberliği pekiştirdi.

Gazetemiz Bozkır Postasının Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'ı da dikilitaş yaylasına davet eden Dereköy mahalle Muhtarı

 Ahmet Pala gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Dereköy Mahalle Muhtarı Ahmet Pala: "Bozkır Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu ve 17 takımın katıldığı, 4 ayrı grup halinde takımların ter döktüğü turnuvada rakiplerini geride bırakarak Dere Gençlik Spor'un birinciliği göğüslemesini şahsım ve mahalle halkım adına büyük bir coşkuyla karşıladım.


Dereköy mahallemiz geçmişten günümüze devamlı olarak sportif faaliyetlerde başarılı gençler yetiştirmiştir. Sporu ve Sporcuyu seven taraftarlarımız final öncesi ve final gecesi yoğun katılımla takımlarına vermiş olduğu destek ve coşkuyu da yürekten göstermiştir.

Bu vesile ile takımımızı tebrik ederken, turnuvanın düzenlenmesini sağlayan Bozkır Kaymakamımız Mustafa Demir'e ve Turnuvada ter döken tüm takımlarımıza ve taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Dereköy'ü şampiyon yapmak için yoğun tempo ile ter döken sevgili gençlerimize bende dikilitaş yaylamızda etli pilav ikramında bulunmak istedim. Amacım etli pilav ikramından ziyade, mahallemizde ve mahalle gençleri arasında birlik ve beraberliği daha da pekiştirmektir. Ben buradan gazeteniz aracılığıyla bizleri şampiyonluğa taşıyan gençlerimizi ve başından sonuna kadar takımımızı destekleyen mahalle halkıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Bozkır Postası Gazetesi olarak bizlerde şampiyon olan Dere Gençlik Sporumuzu tebrik ediyor ve bizleri unutmayıp, dikilitaş yaylasına davet eden Dereköy Mahalle Muhtarımız Ahmet Pala'ya teşekkür ederiz.


Dereköy Muhtarı Şampiyon Gençlere Şenlik Düzenledi http://url.yakupcetin.com/dere#yakupcetincom #Bozkır #Dereköy #Konya
Posted by Yakup Çetin on 27 Mayıs 2015 Çarşamba
Etkinliğin Tüm Fotoğrafları 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.