Recent Comments

KOMEK Yaz Okulu’na Kayıtlar Başladı


​Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 31 ilçede gerçekleştireceği KOMEK Yaz Okulu'nun kayıtları başladı. Din ve Değerler, Spor ve Sanat modüllerinden oluşacak; öğrencilere doğa kampları, kariyer buluşmaları, Şehrimi Tanıyorum turları düzenlenecek KOMEK Yaz Okulu için kayıtlar 14 Haziran'a kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınacak.,

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya genelinde gerçekleştireceği KOMEK Yaz Okulu'nun kayıtları 1 – 14 Haziran tarihleri arasında alınıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, geleceğin gençlerin omuzları üzerinde şekilleneceğini belirterek, gençlere yönelik yaptıkları çalışmalar arasında KOMEK Yaz Okulu'nun önemli bir yeri olduğunu söyledi. KOMEK Yaz Okulu'nun, bu yıl çok sayıda kurum ve kuruluşun katkısı ile şehrin tamamında geniş kapsamlı olarak yapılacağını kaydeden Başkan Akyürek, çocukların zamanını daha iyi değerlendirmesi, güvenli ortamlarda eğitim alması, gelecekte kendisine faydalı olacak yakınlıklar kurması açısından önemli olduğunu söyledi.

KOMEK Yaz Okulu için çocuk psikolojisine, değerlerimize uygun bir eğitim programı hazırlandığını kaydeden Başkan Akyürek, çocukların Kur'an-ı Kerim ve dini bilgilerini takviye edecekleri, değerler eğitimi, yabancı dil, şehir kültürü, spor ve sanat açısından dolu dolu bir yaz yaşayacaklarını ifade etti.

Başkan Akyürek, Konya genelindeki 9-16 yaş gurubundaki tüm öğrencileri 1-14 Haziran tarihleri arası KOMEK Yaz Okulu'na kayıt yaptırmaya davet etti.

KOMEK YAZ OKULU
Konya Valiliği'nin koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve tüm ilçe belediyelerinin katkısı ile gerçekleştirilecek KOMEK Yaz Okulu, Konya ve ilçelerinde 71 farklı merkezde, 25 spor salonu, 42 KOMEK merkezi, 73 okul, 73 cami, 10 yüzme havuzunda gerçekleştirilecek. Din ve Değerler, Spor ve Sanat modüllerinden oluşacak KOMEK Yaz Okulu kapsamında öğrencilere doğa kampları, kariyer buluşmaları, Şehrimi Tanıyorum turları düzenlenecek, her öğrenciye bir eğitim seti verilecek.

Kız öğrenciler ile erkek öğrencilerin ayrı gruplar halinde eğitim alacağı KOMEK Yaz Okulu'nda isteğe göre sabah veya öğleden sonra grupları tercih edilebilecek. Şehit ve gazi çocukları ile yüzde 40 ve üzeri engelli olanların ücretsiz olacağı Yaz Okulu'na 2. kardeş yüzde 50 indirimli, 3. ve üzeri kardeşler ise ücretsiz katılabilecek.

KOMEK Yaz Okulu'nun kayıtları 14 Haziran tarihine kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınacak. 22 Haziran - 21 Ağustos tarihleri arasında eğitim verecek Yaz Okulu'nun kayıt ücretleri Selçuklu, Meram ve Karatay'da ikamet edenler için tüm dönem 150 lira, diğer ilçeler için tüm dönem 100 lira olarak belirlendi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.