Recent Comments

MEHMET BAYKAN


​Kolayı değil, zoru seçen inanan, inandıran başaran sonunda mutlu olan insan!

Mehmet Baykan 1964 Taşkent/Konya doğumlu İstanbul üniversitesi Hukuk Fakültesimezunu evli 2 çocuk babası olup,2011 yılından Mart 2015 kadar Spor Genel Müdürü iken 25.dönem milletvekilliği için AK Parti Aday Adaylığı için görevinden istifa etmiştir.

Mehmet Baykan İstanbul 3.bölğe 18. Sıra Milletvekili adayıdır. Gördüğümüz odur ki aday adaylığından günümüze kadar bir hemşerimiz, torağımız olmasından dolayı aynı zamanda bizimde Spor camiasından birisi olmamızdan kendisini yakından takip ediyoruz.

Kendi adıma siyaseti bilen, koklayan, nabız atışlarını iyi tahlil edebilen birisi olarakMehmet Baykan'da şunu gördüm inanmış bileyleymiş zoru seçen başaracağına inanan çevresinde bulunanlara da bu inanmışlığı başaracağız motivasyonu tam olarak verebilen liderlik vasıfları yüksek olanidealist bir insandır.

Şahsımız uzun yıllar Futbol Hakemi ve şuanda Gözlemci olarak görev yapmam nedeniyle İstanbul'da ki Hakem ve Gözlemciler Derneğinde yapılan toplantıya katıldı, büyük bir katılımım olduğu gecede Sine vizyon gösterimiyle biyografisi okundu, spor genel müdürü iken yaptırdığı tesislerin gösterimi yapıldı. Sonunda o inanmışlığı ve vizyonu ile büyük katılıma hitap etti. O gün Bir Konyalı olarak onunla gururlandım. Hakkıyla İstanbul'da eğitim seviyesi yüksek olan bir kitlenin önünde Konya insanını güzel bir şekilde temsil etti tanıtı.
Mehmet Baykan'ın da olduğu Konya STK'larının yapmış olduğu 5 yakın toplantıyakatıldım. Salı günü ise İstanbul/Küçükçekmece Bl. Kongre merkezinde Konya Dernekler platformunun aynı zamanda Ereğliler dernek başkanı Murat Başol beyin organize ettiği AK Parti 3. Bölge milletvekili Adayı Mehmet Baykan'a destek amaçlı yemekli toplantıya katıldım. Gece çok güzel müthiş bir kalabalık vardı.

Mehmet Baykan Bey İstanbul'daki Konya/Karamanlı hemşerilerimize Konya'dan gelen aşçıların hazırladığı Konya yemeklerinin olduğu müzik eşliğindeakşamyemeği ikram etti.herkes oradaydı tabir yerindeyse iğne atsan yere düşmez tabiri tam yerine uyuyordu. Baykan her zaman olduğu gibi inanmışlığı ile kendine olan özgüveni ile sahnede geceye katılanlara hitap etti Konya'dan, Konyalı olmaktanbahsetti, Kendim için değil Konya'nın evladı bilge insan Torosların oğlu başbakanımız Ahmet Davutoğlu için 7 Haziranda oy verelim oy verdirtelim diyerek seçim günü herkesin gözünün Konya'da olacağından Konyalıların mesuliyetinin, sorumluluğunun yüksekliğinden bahsettikonuşmasına büyük alkış vardı.

Sayın Baykan'ın İstanbul'dan aday olması çok isabetli olmuştur. Seçim bölgesi 3 bölgede çalmadık kapı sıkmadık el kalmamış, İstanbul'daki tüm spor camiaları ile görüşülmüş tüm Konyalılarla tanış olunmuştur. İstanbul'daki Konyalılar tabir yerindeyse karlı puslu havalarda çığır açan tekeler misali liderlik vasfı yüksek toplumu derleme toplama harekete geçirebilme özellikleri olan bir evladıyla tanışmışve kaynaşmış oldu. Bu tanışmanın sonunda Baykan'ın sorumluluğu kat ve kat daha çok artmıştır.

İnşallah bu dönem milletvekili olacaktır olamazsa bile önümüzdeki dönem daha iyi bir sıradan daha güçlü seçilip hatta Bakan olarak bu millete hizmet edecektir.Spor alanında tozlu topraklı yollardan gelerek terli soyunma odaların havasını bilerek tarihte izler bırakan Spor Bakanı olacaktır. Çıkmış olduğu millete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcısı olsun!

Nuri Yüceer
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.