Recent Comments

Armutlulular binlerle bir oldu


​İlçemize bağlı Armutlu Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2015 yılı 3. Azık Karışmalı İftar programı Orucun ikinci Günü yoğun katılımla Konya Hadimi Karaaslan Parkında yapıldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü de Armutlu Köyünde aynı şekilde iftar yapıldı.

  Merkezi Konya'da bulunan Armutlu Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yılda üçüncü kez azık karıştırmalı iftar programlarına devam etti. Ramazan ayının ikinci günü Konya Hadimi Karaaslan Parkında iftar için bir araya gelen Armutlulular binlerle bir oldular. Geçtiğimiz Cumartesi günü de Armutlu Köyünde aynı şekilde iftar programında yine binlerle bir oldular. Her iki yerde de yoğun katılımın olduğu iftar programına yaklaşık olarak bin kişinin katıldığı ifade edildi. Aileler evlerinde hazırladıkları yöresel yemekler ile akrabalarıyla aynı sofrada buluştu. Genç yaşlı tüm köylüler birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar.

İftardan önce, Konya Hadimi Karaaslan Parkında olsun, Armutlu'da olsun bir araya gelen Armutlulu hemşehrilerimiz azık karışımıyla kurulan sofralarda yapılan hoş ve samimi sohbetleri dikkatlerimizden kaçmadı. İftardan önce ve sonra da çocuklara dağıtılan balonlarla çocuklarında doyasıya eğlendikleri gözlerden kaçmadı.

İftardan sonra ilçemize bağlı Armutlulu hemşehrilerimiz gazetemize şöyle konuştular; "Biz Armutluluları her yıl iftarda bir araya getiren dernek yetkililerimize, gençlik konseyimize, Armutlu Muhtarlığımızın Yönetimine, yetiştirdikleri Çilekleriyle bizlere ikramlarda bulunan köylülerimize, maddi ve manevi destek sağlayan tüm köylülerimize, bu alanı bizlere tahsis eden Konya Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız" dediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.