Recent Comments

Başkan Köse’den Kutlama mesajı


Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, bugün akşam idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini ve Cuma günü başlayacak olan Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, Gazetemize verdiği kutlama mesajında; "Bugün akşam idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizi en samimi duygularımla kutlarım" dedi.

Cuma günü başlayacak olan Ramazan Bayramı nedeniylede Başkan Ali Köse, bayram mesajında: "Bayramların bir sevinç ve neşe günü olduğunu, yüce duyguların coştuğu, sevgi ve saygı, hislerinin müminler arasında alabildiğine canlandığı güzel günlerden biridir. Bayramlar. O günde yardımlaşma ve kaynaşma son sınırına varır. Bayramların en güzel şekli müminler birbirlerini tanısınlar tanımasınlar tokalaşarak, kucaklaşarak birbirleriyle bayramlaşması, bayramlarını kutlaması ve tebrikleşmesidir. Büyüklerimizi ve akrabalarımızı bu bayram sebebiyle de olsa unutmamak ve ziyaretlerinde bulunmak onları mutlu edecektir. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, tüm çiftçilerimize huzur, sağlık, bereket dolu bir yıl olması, dünyada yaşanan savaşların bir an önce durması ve barışın sağlanması temennisi ile tüm halkımızın ve Türk İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım"  ifadelerini kullandı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.