Recent Comments

Bozkır Ziraat Odası Alanda İncelemelere Devam Ediyor


​Bozkır Ziraat Odası geçtiğimiz aylarda hizmete soktuğu ücretsiz mühendislik hizmeti alanda uygulanmaya devam ediyor. 

ZİRAAT ODASI TOPRAK ALIMI HAKKINDA YERİNDE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNUYOR. 

Bozkır Ziraat Odası Ziraat Mühendisi Ali Aladağ Bozkır'a bağlı mahallelerde yaptığı tarımsal alan incelemelerinde çiftçilerin tarımsal arazilerinde toprak analizi yaptırabilmek için topraktan numuneler alınması için yapılması gerekenleri uygulamalı olarak çiftlere anlatıyor. 

ARMUTLU MAHALLESİNDE ÇİLEK BAHÇELER İNCELENDİ;

Bozkır Ziraat Odası Ziraat Mühendisi Ali Aladağ Çilek üretim Potansiyeli yükselen Armutlu mahallesinde çileklerin gelişimi için yerinde tespitlerde bulundu ve çiftçilerin üretim potansiyelinin artırılması için yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. 

Son zamanlardaki üretim potansiyelinin artması ile birlikte Armutlu Bölgesinde Çilek pazarı oluştu, vatandaşların ürettikleri ürünler bölgede oluşan çilek borsası ile yerinde satılmaktadır. Mahalle olarak topyekun üretimin sonrasında mahallemizde satıcının ayağına geldiğini görmüş oldu. 

BOZKIR ÇİFTÇİSİ YERİNDE İNCELEMELERDEN MEMNUN; 

Sitemize açıklamalarda bulunan Armutlu Köyü sakinlerinden Hasan Hüseyin Kaygısız Ziraat Odası Başkanı Ali Köse ve Yönetimine Ziraat Mühendisini çiftçilerin hizmetine sunmasından dolayı ve Oda Mühendisinin bu tarz yerinde yapmış olduğu incelemeler için çiftçilerin duydukları memnuniyeti belirterek teşekkürlerini iletti. 




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.