Recent Comments

Bozkır'da Mevka destekli "Bilgi ve Belge Yönetimi" eğitimleri gerçekleştirildi.


​Bozkır'da Mevka destekli "Bilgi ve Belge Yönetimi" eğitimleri gerçekleştirildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Kaymakamlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü Mevlana Kalkınma Ajansının Teknik Destek Programı kapsamındaki "Bilgi ve Belge Yönetimi" eğitimleri gerçekleştirilerek katılımcılara belgeleri verildi.

Bozkır Kaymakamlığı'nın Mevlana Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programından desteklenen projesi kapsamında Bozkırdaki kamu kurumlarında çalışan personellere Bilgi ve Belge Yönetimi eğitimleri gerçekleştirildi.

 Bozkır Bilgi ve Belge Yönetimi eğitimi proje ortağı olan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda 27 personel katılımıyla gerçekleştirilen eğitimler 5 gün süreyle gerçekleştirildi.

Beş günlük Bilgi ve Belge Yönetimi eğitimine katılan kamu kurum çalışanlarına Bozkır Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen programla Bozkır Kaymakamı Mustafa DEMİR tarafından katılım belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Kaymakam Demir, 5 günlük Bilgi ve Belge Yönetimi eğitimleri seminerlerini tamamlayarak belge almayı hak eden tüm personellere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin AA yansımaları: Radikal  Beyaz Gazete Haberler.us Haberler.com Haber Türk Ulke Haber Haber Press ....


Bozkır'da Mevka destekli "Bilgi ve Belge Yönetimi" eğitimleri gerçekleştirildi.http://url.yakupcetin.com/bozkir#yakupcetincom #Bozkır #Konya
Posted by Yakup Çetin on 7 Temmuz 2015 Salı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.