Recent Comments

Gurbetçilerimizden Gazetemize Ziyaret

Gurbetçilerimizden Gazetemize Ziyaret

gurbetcilerimizden-gazetemize-ziyaret
Yıllardır gazetemiz Bozkır Postasının abonesi olan ve takipçisi Harmanpınarlı hemşehrimiz Ali Rıza Özaslan gazetemizi ziyaret etti ve yeni çıkartacağı "ORTAHARMAN" adlı kitabının da tanıtımını yaptı.
27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:53

 Geçtiğimiz Çarşamba günü öğle saatlerinde Bozkır Postasını Harmanpınarlı olan ve  İstanbul'da yaşayan gurbetçilerimizden Ali Rıza Özaslan ile Nuri Yüceer ağabeylerimiz, gazetemizi ziyaret ederlerken, Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz ile hoşca bir sohbet gerçekleştirdiler. Özaslan ile Yüceer,  gazetemize yıllık aboneliklerini de yenilettiler.
Daha sonra Ali Rıza Özaslan abimiz, Bozkır'a bağlı Harmanpınar Kasabamız adına yazdığı dördüncü kitabının tanıtımını yaptı.
Ali Rıza Özaslan ağabeyimiz çıkartacağı dördüncü kitabının tanıtımını Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'a yaparken, "ORTAHARMAN" adlı kitabının içeriğinden de şu şekilde bahsetti: "Ben bir Harmanpınar'lı olarak 38 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Ama memleketim Bozkır ve Harmanpınar'dan hiç kopmadım, kopamam da. Her Bayramlarda memleketime gelir, eşle dostla hasbıhal ederiz. Daha önceki yıllarda Harmanpınarla ilgili üç kitap yazdım. O kitaplarımın içeriğinde de hem Bozkırımızı hem de Harmanpınarımızın tanıtımını yaptım. Bu kitaplarımla ilgili İstanbul'daki hemşehrilerimizden de olumlu tepkiler aldım. Böyle olunca hemşehrilerim benim kitap yazma şevkimi daha da artırdılar" şeklinde ifadelerde bulunan Ali Rıza Özaslan dördüncü kitabıyla ilgili de şu açıklamalarda bulundu.
Özaslan: "Evet dördüncü kitabımın içeriğinde de gerek Bozkırımız, gerekse Harmanpınarımız bulunuyor. Bu kitabımda da, meyre.com internet sitemizde 2014-2015 yıllarında paylaşılan yazılar olsun, fotoğraflar olsun derledim. Ben kendimde bu derlemelere katkılar yapıp, dördüncü kitabımı bir eser olarak yayına sunmak için çalışmalarımı tamamladım ve şu anda kitap baskı halindedir. Meyre.com üyesi köylülerime ve tanıtımını yapan siz değerli Bozkır Postası Gazetesine gönülden teşekkürlerimi sunarım" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.