Recent Comments

İl Gençlik Kolları, çocukların hayallerini gerçekleştirdi


​AK Parti İl Gençlik Kolları "Hayallerin Bayramı" projesi kapsamında isteklerini resim çizerek anlatan çocukların yüzünü güldürdü. Çocuklara hediyelerini AK Parti Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Hüsnüye Erdoğan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik ve Gençlik Kolları üyeleri verdi.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, "Hayallerin Bayramı" isimli proje kapsamında çocukların yüzünü güldürdü. Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile bir araya gelen gençlik kolları üyeleri, çocuklardan bayramda ne istediklerini resme dökmelerini istedi. İsteklerini çizen 30 çocuğun hediyeleri Ramazan Bayramı'nın 1. gününde teslim edildi.

Çocukların hediyelerini AK Parti Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Hüsnüye Erdoğan, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları üyeleri takdim etti. Gödene Mahallesi'nde çocukların sevinçlerine ortak olan Milletvekilleri Erdoğan ve Altunyaldız projeyi gerçekleştiren Gençlik Kolları'na böyle güzel bir günde çocukları sevindirdikleri için teşekkür etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, "Hayallerin Bayramı" projesi kapsamında 30 çocuğumuzu milletvekillerimiz ve gençlik Kolları üyelerimiz ile birlikte sevindirmenin mutluluğunu yaşadık. Bu mutluluğumuza ortak olan Milletvekillerimiz Sayın Ziya Altunyaldız ve Sayın Hüsnüye Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz. Proje dahilinde 30 çocuğumuz isteklerini çizdiler ve biz de onların isteklerini yerine getirdik. Hem ailelerle ve çocuklarımız ile bayramlaştık hem de çocuklarımızın hediyelerini teslim ettik. Çocuklarımızın yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Bizler çocuklarımızın yüzlerini güldüremeye devam edeceğiz." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.