Recent Comments

Komşuya 4 Yıldızlı Otel


​Komşu ilçelerimizden Hadim ilçesine 150 yataklı dört yıldızlı otel yapılıyor. Hadim'e yapılacak dört yıldızlı otelin maliyeti ise 20 Milyon TL. Hadim ve Bölgesine büyük katkı sağlayacak olan 150 yataklı otelin projesi tamamlanarak yapımına başlandı.

Komşu ilçelerimizden Hadim Belediyesi yine önemli bir projeye daha imza attığı görülüyor. Bölgenin ihtiyaç ve taleplerini fazlasıyla karşılayacak olan 150 yataklı, kapalı yüzme havuzu, saunası, konferans ve toplantı salonu, fitness salonu, VİP odaları ile yaklaşık 20 Milyon TL'ye mal olması düşünülen dört yıldızlı otelin projesi tamamlandığını belirten Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu otelin projesini basına tanıttı.

Hadim Adliye lojmanlarının yanında, Aşağı Hadim ve Toros Dağlarına nazır tepede inşasına başlanan otel 1000 metrekare alana kurulacak.
Başkan Ahmet Hadimioğlu yaptığı açıklamada; otelin kültürel, sosyal ve ekonomik yönden bölgeye değer katacağını ifade ederken, Hadimimize şimdiden hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.