Recent Comments

Sağlam; Bozkır’da Seminer verdi


​Konya Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmenlerinden Türkçe öğretmeni hemşehrimiz Ayşe Sumru Sağlam, 15 günlük yaz dönemi seminerini Bozkır'da yaptı.

 Konya Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmenlerinden Türkçe öğretmeni hemşehrimiz Ayşe Sumru Sağlam 15 günlük yaz dönemi seminerini ilçemiz merkezde bulunan Bozkır Cumhuriyet Ortaokulu'nda tamamlamak üzere Bozkır'a geldi.

Türkçe Öğretmeni Sağlam, seminerde kendi dalında okuldaki öğretmen arkadaşlarına rehberlik nedir?,

 rehberlik hizmetlerinin görev alanları ve sınırları ile ilgili bilgiler aktarırken, ergenlik dönemiyle ilgili de bilgiler verdi. Sağlam, (11-21 yaş) sorunları, şiddet ve çözüm önerileri, bu konuda ergenlik dönemi sorunları olduğunu, ergenlik dönemini sağlıklı geçirmek için ailelere yönelik önemli önerilerde de bulundu.

Türkçe Öğretmeni Hemşehrimiz Ayşe Sumru Sağlam'ın ilçemizde gerçekleştirdiği 15 günlük seminerin olumlu ve faydalı olduğu belirtildi. Seminerin başında ve sonunda: "Kesinlikle şiddete hayır!'' sloganı öne çıkmıştır.

Bozkır Cumhuriyet Ortaokulu idarecileri okullarında 15 gün seminer veren Türkçe öğretmeni Ayşe Sumru Sağlam'a teşekkür ettiler. Sağlam'da; Ramazan ayı dolayısıyla tüm öğretmenlerin ve Bozkır'lı hemşerilerinin ramazanını kutladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.