Recent Comments

Ziraat Odalarının Başkanları iftarda Bozkır’da Buluştu


​Komşu ilçelerimizin ziraat odalarının başkanları, Bozkır Ziraat Odası Başkanlığınca düzenlenen iftarda Bozkır'da bir araya geldiler.

Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cuma günü organize edilen iftar programına komşu ilçelerimizin Ziraat Odası Başkanları ile Merkez ve Meram Ziraat Odası Başkanı olan aynı zamanda Konya Şeker Torku Yönetim Kurulu Üyesi  Ali Ataiyibiner'de katıldı.

Akgül Restoranta verilen iftar yemeğine gelen misafirleri Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse kapıda karşıladı. İftara katılan ilçe müftümüz Seyit Böğet'de iftardan önce iftar duası yaparken, itfandan sonra da yemek duasını yaptı.

İlçemize gelen ve misafir olan ziraat odası başkanları gazetemiz muhabirine şöyle konuştular; "Ramazan ayında çiftçilerimizin temsilcileri değerli oda başkanlarımızla bir araya gelmenin, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu buluşmaya vesile olan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'ye ve personeline teşekkür ediyoruz" dediler.

Öte yandan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse de, amaçlarının ziraat odası başkanlarını bir araya getirmek olduğunu dile getirerek, "Birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel fırsatını bizlere sağlayan ramazan ayında oda başkanlarımızla ve yönetimimizle bir araya gelerek istişare etme imkanı da bulduk. Bu günümüzde bizi yalnız bırakmayarak davetimize katılan oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, çiftçilerimize ve misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra ilçemize gelen misafirler ve oda başkanları çarşamba çayı kenarında gece geç saatlere kadar çay sohbeti yaptıktan sonra ilçemizden vedalaşarak ayrıldılar.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.