Recent Comments

Altunyaldız'dan KGC'ye ziyaret


​Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzun süre sohbet eden Altunyıldız, son günlerde ülke gündemini meşgul eden konular ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına terör olaylarının artmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Altunyaldız, "Artan terör olaylarında şehit olan tüm evlatlarımıza rahmet yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Bu gün Konya'da bir şehidimizi daha toprağa vereceğiz. Bunun acısını tarif etmek imkansız. Hükümetimiz ne olursa olsun, şartlar ne olursa olsun terör belasının kökünü kazımak için başlattığı mücadeleyi artırarak devam ettirecek. Bunun için kararlıyız.  Son günlerde ülkemizin birçok yerinde başlayan terör olaylarının bitmesi için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız" dedi.

Hükümet kurma çalışmalarının olumsuz sonuçlanması ile ilgili görüşlerini de dile getiren Altunyaldız, "Hepinizin takip ettiği gibi Ak Parti olarak başlatmış olduğumuz hükümet kurma çalışmaları çerçevesinde CHP ile günlerdir devam eden görüşmeler ne yazık ki olumsuzlukla sonuçlandı. Bundan sonraki yasal süreç ne ise onu devam ettireceğiz. Bizim en büyük arzumuz bir an evvel hükümeti kurmak ve mücadele edilecek konular ile el birliği içinde mücadele etmek. Bundan sonra ki süreçte de görüşmeler olumsuzlukla sonuçlanırsa ki şu anda ki durum onu gösteriyor. O zaman tek çare kalıyor o da erken seçime gitmek ve ülkemizi bu kararsızlıktan bir an önce kurtarmak" diye konuştu.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Bizler Konya basını olarak terör olaylarının sona erdirilmesi için gayret gösteren herkesin yanında yer alırız. Yeter ki ülkemizde birlik beraberlik bozulmasın ve şehit haberi gelmesin. Bu konuda çalışma içerisinde olan Hükümetimize ve milletvekillerimize Konya basını olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.