Recent Comments

Bozkır Müftülüğünden Yaz Kursları Kapanış Programı


​Bozkır Müftülüğü Yaz Kur'an Kurslarını tamamlayan 1900 öğrenci için muhteşem bir kapanış programı düzenledi.


Stadyumda düzenlenen Yaz Kur'an Kursu Kapanış programına, Bozkır Kaymakamı Mustafa DEMİR, Bozkır Müftüsü Seyit BÖĞET, İlçe Vaizlerimiz, Din Görevlileri, Kurs öğreticileri, kurs öğrencileri ve aileleri katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencilerinin 10 kıtalık İstiklal Marşı okuması, Kuran'ı Kerim Tilaveti, İlçe Müftüsü Seyit BÖĞET'in konuşması, koro ilahi, Piyes, 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencilerinin gösterisi, Çuval yarışı, Yaz kursu süresince devam eden "Cami ve Çocuk Buluşması" projesi çerçevesinde sınava katılanlara ödül verilmesi, Na't okuma, Skeç ve ilahi dinletisi, Orotorya ve ilahi dinletisi, Yumurta yarışması, Na't okuma, "Cami ve Çocuk Buluşması" projesi çerçevesinde Dereceye girenlerin ödülleri,  Kapanış Duası ile son buldu.

Bozkır Müftüsü Seyit BÖĞET yaz kursları ile ilgili yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Yaz Kur'an Kurslarına Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Müftülüğümüz hassasiyetle üzerinde duruyor. Yaz kurslarının çocuklarımız için önemli olduğunu belirterek, kurslarımıza katılım oldukça fazla ve bu da bizleri memnun etmektedir. Bu yıl 1900 civarında kursiyerimiz kurslarımıza iştirak etti. Yaz Kur'an kurslarında ne öğrendiyseniz ömür boyu onu yaşayacaksınız ve yarın, yaz Kur'an kursunda edindiğiniz bilgilerle yaşayacaksınız." Dedi. Yaz kursu okutan ve yaz kursuna katılan tüm herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
























Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.