Recent Comments

Olgun'dan Kalaycı’ya ziyaret


​Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun'dan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'ya ziyaret...

Türk-Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun, MHP Genel Merkez, Sekreter Yardımcısı ve Konya MHP Milletvekili Mustafa Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Merkez Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Kalaycı'ya hem hayırlı olsun, hem de Konya'daki sağlık çalışanlarının karşılaştıkları sorunları aktarmak amacıyla ziyaret eden Türk-Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun, " Ziyaretimiz hedefine ulaşmıştır. Sayın vekilimiz Mustafa Kalaycı Konya'da çalışan sağlık çalışanlarının karşı karşıya kaldıkları sorunları tek tek dinledi ve not aldı. Çözüm yolunda ise elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken,  hedefimiz Konyalılara ve kamu çalışanlarına hizmet için burada olduklarını, Konya'daki Sağlık çalışanlarının karşı karşıya kaldıkları sorunları Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanından dinlediğini ve çözümü yolunda ise kendisine düşen görevi yapacaklarını söyledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.