Recent Comments

Bozkır MHP İlçe Teşkilatında Nöbet Değişimi


​MHP Bozkır İlçe Teşkilat Başkan-lığında geçtiğimiz hafta Perşembe günü Nöbet değişimi yapıldı. İlçe Başkanlığını yürüten İbrahim Koyuncu'nun yerine Rıfat Küçükduran getirildi.

 MHP Bozkır İlçe Başkanlığını yaklaşık olarak bir buçuk yıldır yürüten İbrahim Koyuncu'nun yerine ilçemiz esnaflarından Rıfat Küçükduran geitirildi. MHP İlçe Teşkilatında yapılan devir teslim töreninde, yeni başkan Rıfat Küçükduran, eski başkan İbrahim Koyuncu'dan görevi resmen devraldı.

Bozkır İlçe Teşkilatında yapılan devir teslim törenine MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan yeni Başkan Rıfat Küçükduran, eski ilçe Başkanı İbrahim Koyuncuya partiye yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yine birlik ve beraberlik içerisinde partilerinde hizmete devam edeceklerinin mesajını verdi.

Daha sonra Başkan Küçükduran Bozkır Postası gazetesi muhabirine önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Küçükduran: "MHP Bozkır İlçe Teşkilatımızın ilçe başkanlığında görev değişikliğine gidilmiştir. Partimiz bu görevi bana layık görmesinden dolayı başta partimiz yetkililerine gönülden teşekkür ederim.

Partimizi Bozkır'da en iyi şekilde temsil etmek için yoğun mesai harcayacağım. Bu mesaimizi Bozkır'daki tüm partililerimizle birlikte sürdüreceğiz. Bizde önemli olan ilçe başkanlığı değil, önemli olan davamızın ilelebet devam etmesidir. Ben şimdiye kadar MHP Bozkır ilçe Başkanlığı görevlerinde bulunan ve hizmet eden tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetiminde görev alan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi gazeteniz aracılığıyla sunuyorum." ifadelerinde bulundu.
Başkan Rıfat Küçükduran sözlerini tamamlarken, tüm Bozkır halkıyla el ele gönül gönüle hizmet edeceğini, kırgınlıkların ve küskünlüklerin bir kenara atılmasını, MHP kapısının herkese açık olduğunu da söyledi. Küçükduran, Tüm Bozkılı hemşehrilerimize de Allah C.C.'nın selamı ile selamlarken, "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözüyle konuşmasına son verdi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.