Recent Comments

Bozkırlılar Cuma Sabahı Kahvaltılı Namazda Buluşuyor


​Bozkır Müftülüğü tarafından tertiplenen "Kahvaltılı Sabah Namazı Buluşmaları" Konya'nın Bozkır ilçesinde başladı.

Ülkemizde çeşitli il ve ilçe merkezlerinde uygulamaya konan ve halkımız tarafından da büyük rağbet gören "Kahvaltılı Sabah Namazı Buluşmaları" Konya'nın Bozkır ilçesinde de uygulanmaya başladı.

Bozkır Müftülüğü hizmet binası giriş katında yer alan Hz. Ömer Cami'de Sabah Namazının sünneti sonrası ve namaz sonrası sohbetiyle, aralarda yapılan tehlil, tesbihat ve salâvatlarla farklı bir atmosferde ibadet ortamı oluşturuldu. Namaz sonrası Bozkır Müftülüğü Toplantı salonunda Sabah Namazına gelen Cemaate verilen kahvaltı sonrası verilen çay ikramıyla Sabah namazında cematin bir biriyle daha fazla kaynaşması sağlanıyor.

Bozkır Müftüsü Seyit Böğet "İlçemizde diğer il ve ilçelerde düzenlenlen bir uygulamayı hayata geçirdik, Bozkır gibi köklü bir ilçede birlik ve beraberliğin daha sıcak olacağı ve Sabah Namazı cematmizin bir biriyle hoş sohbetler edebileceği uygulamayı hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluyuz.

Özellikle düzenlemiş olduğumuz Sabah Namazı sonrası kahvaltı programlarına genç kardeşlerimizin yoğun katılımı bizleri sevindiriyor. Tüm halkımızında düzenlemiş olduğumuz Sabah Namazı ve Kahvaltı buluşmalarına katılımlarını bekleriz" dedi.

Konya Ajansı: Yakup Çetin


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.