Recent Comments

Bozkırlılar Vakfının Yeni Hizmet Binası Açıldı


​İstanbul Bahçelievler mahallesinde hizmet verecek olan Bozkırlılar Vakfı Toplantı ve Seminer salonu binasının açılışı yapıldı.

Açılışa Bahçelievler Kaymakamı Hemşerimiz Mehmet Ali ÖZYİĞİT, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu Bozkırlılar Vakfı Genel Merkezi Mütevellit Heyet Başkanı Kamil BİLGİN, Bozkırlılar Vakfı Onursal Başkanı eski Millet vekili Hüsnü TUNA , Bozkırlılar Vakfı Kurucular Kurulu Üyeleri, Konsiad Başkanı ve İstanbul Milletvekili adayı Abdullah BAŞCI, Bozkırlılar Dernek Başkanı Av.Mustafa GÖKSU, İş adamı ve Sanayici Mehmet TANRISEVER davetliler katıldı.Bozkır köy dernek başkanları ve yönetimleri katılmıştır.

Kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı vakıf binasında 250 kişilik toplantı ve seminer salonu , mescit ve mutfak yer alıyor.

Törenin açılışında bir konuşma yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu,Vakıf binasının alımında ve yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bozkırlılar Vakfı 'nin çalışmalarının diğer sivil toplum kuruluşlarınada örnek olduğunu söyleyen Bahçelievler Kaymakamı , Vakıf binasının Bozkırlılara hayırlı olmasını diledi.

Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının çok etkin olduğunu dile getiren Mehmet Ali Özyiğit, "Dernekler ve vakıflar birçok kamu hizmetini üstlenmiş durumda. Vakıf ve ahilik sistemleri bizim kültürümüzde olan ve batının bizden örnek aldığı kuruluşlar. Bozkırlıların Kültürüne uygun olarak yapılan bu güzel tesis hayırlı olsun." dedi.

Konuşmaların ardından Vakfa hizmeti geçmiş kişilere Vakıf Yönetimi tarafınan plaket verildi ve Bozkırlılar Vakfı'nın yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.




 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.