Recent Comments

Büyükşehir’den Geleceğin “Bilge”lerine Destek


​ Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 8. ve 12. sınıflardan toplam 62 bin öğrenciye yapacağı deneme sınavlarında dereceye girenlere özel eğitim desteği verecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya'daki çeşitli kurum ve kuruluşların katkısı ile hayata geçirdiği Medeniyet Okulu kapsamında açılan Bilgehaneler, yapılacak deneme sınavında dereceye giren öğrencilere özel ders desteği verecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesine vesile olacak Bilgehaneler'in arkadaşlığın, sevginin ve bilginin gücünün keşfedilmesine yönelik ortamlar olduğunu dile getirdi. Gençlerin, bilgi ve becerilerinin artırılmasını, okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak tutulmasını amaçlayan Bilgehanelerde deneme sınavıyla dereceye giren öğrencilerin özel ders alacağını kaydeden Başkan Akyürek, gençlerin hem derslerinde hem de ders dışı alanlarda eğitim alarak geleceğe hazırlanacaklarını vurguladı.

SINAVLAR 11-12 KASIM'DA
Büyükşehir Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa 11-12 Kasım tarihlerinde okullarda gerçekleştirileceği TEOG ve LYS deneme sınavlarına, başvuruları alınan 12. sınıflardan 27 bin, 8. sınıflardan 35 bin olmak üzere toplam 62 bin öğrenci katılacak. Deneme sınavlarında Konya genelinde ilk 100'e giren öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilgehanelerde özel eğitim desteği verilecek.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.