Recent Comments

Çelmeli’den tüm seçmenlere teşekkür


​Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli; "1 Kasım seçimlerinde Bozkır bize daha fazla sorumluluk vermiştir. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Bozkır, 1 Kasım seçimlerinde Ak Partimize %75'lik oy oranıyla bizlere bu sorumluluğu verdiğinin farkındayız. Bozkır'da alınan %75'lik oy oranı inşallah Bozkır'ın kaderini değiştirecektir" dedi.

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır'ın %75'lik tarihi bir oy oranıyla Ak Partiyi desteklemesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek Tüm Bozkırlı hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür etti.
Çelmeli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "1 Kasım seçimlerinde Bozkır tarihinde ilk defa iktidar partisine bu kadar büyük bir destek verdi. Bu başarı için başta Bozkır Belediye Başkanımıza, partimiz kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatımızda görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımıza, yönetimimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, parti üyelerimize ve bizlere destek veren tüm Bozkırlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

1 Kasım seçim-lerde halkımızın vermiş olduğu desteklerin tek anlamının, daha çok hizmet, daha çok yaşanılabilir bir Bozkır inşa etmek olduğunun altını çizen Başkan Çelmeli sözlerini şu şekilde sürdürdü, "1 Kasım seçimlerinde halkımız bizlere güzel bir mesaj verdi. Bu mesajı doğru anlayıp hükümetimizin kurulmasından hemen sonra çalışmalarımızı Belediye Başkanımız İbrahim Gün, Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ve tüm partililerle daha yoğun bir şekilde devam ettireceğiz. Artık daha çok hizmet etmemizin önü açılmış oldu. Belediye Başkanımızın her zaman belirttiği bir söz vardı. Bizlere her zaman bir şehir inşa edeceğiz, diyordu. Şimdi artık daha yaşanılabilir bir Bozkır inşa etmek için çalışmalarımızı daha azimli, daha güçlü ve daha yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Gerek ilçe Başkanlığımız olarak gerekse Belediye Başkanımız İbrahim Gün ve Bozkırlı Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ile birlikte ne söz verdiysek hepsini kademeli olarak yerine getireceğiz. Bundan hiç kimse şüphe duymasın. Bu vesileyle bizlere desteklerini veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.