Recent Comments

"ZİNDANA MEKTUP !!!


​Yıl 1994,İstanbul...
Mahalli idareler seçimi...İstanbul büyük şehir belediye başkan adayı,RP Refah Partisi adayı Recep Tayyip Erdoğan...Ülkücü kimliğimle diğer adaylara nazara fikrime yakın duran ERDOĞAN tercihim,oyumu verdim.Kazanan ERDOĞAN,dolayısyla İSTANBUL...Kısa zamanda kalıcı hizmetlere imza attı.Ünü Türkiye'ye  yayıldı.Yaratılışından "lider" özellikleri taşır.Ülkemizin o günkü şartlarında önü kesilmesi gereken "geleceğin lider şahsiyetidir.." M.E.Bakanlığı kitaplarında mevcut olan,Ziya Gökalp'e ait bir şiiri okuduğu için tutukların, yargılanır ve hapse-"zindana" konur...Yıl 1999,Pınarhisar Cezaevi/Kırklareli...

Vicdanım el vermez,kaleme alınan bir mektup,Ülkücü kimliğimle öneri ve fikirler demeti.Sayın Recep Tayyip Erdoğan,İstanbul büyük şehir belediye başkanımız...Özetle hizmete odaklanmalarını, muhaliflere malzemele verilmemesini,Hak bildiğiniz davanıza sarılmanızı,milletin sizinle olacağı gibi düşünce kırıntılarını paylaştım.

Üstad Necip Fazıl'ın bir dörtlüğüyle son verdi satırlarıma:


" Mehmed'im sevinin başlar yüksek de,
  Ölsek de sevinin eve dönsek de,
  Sanma bu tekerlek kalır tümsek de,
  Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
  Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir..."

PTT verilir mektup,"zindana mektup.."

Aradan bir ay geçti,mektubu unutmuşum.PTT 'den bir zarf geldi,damgasına baktım " PINARHİSAR" yazıyor.Allah,Allah .... Pınarhisar'da kimim var !!! Zarfı açıyorum,aşağıdaki orjinali olan,Recep Tayyip Erdoğan imzalı mektup."Zindandan gelen mektup..."

Siristat com İstanbul,Ali Rıza Özaslan / 19 Kasım 2015...

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.